Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Dambovita, Vladeni - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Musat Mihai casa 3 camere vladeni dambovita 25km de ploiesti teren1000mp zona frumoasa langa padure Dambovita Vladeni

Pe site din 07-03-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vladeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vladeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vladeni.

Este Vladeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Vladeni  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Dambovita, Vladeni - 125000 EURO Vladeni, Vladeni , jud. Dambovita

Mocanu Ion Vand schimb locuinta din doua corpuri (cladiri) Loc. Vladeni, jud. Dambovita (langa Darmanesti-Manesti)Vand Schimb cu aparatament casa in Ploiesti, Bucuresti, Constanta.- An finalizare constructie: 2015, unic proprietar,- Suprafata totala: 1500 m ,- Deschidere la strada principala 36 m + deschidere gradina 18 m,- Cadastru efectuat si certificat de eficienta energetica,- Doua garaje,- Racordare la gaze, fiecare cladire avand centrala termica pe gaz, - Racordare la energie electrica, fiecare cladire avand propriul contor electric,- Apa curenta stradala si separat racordare prin hidrofor de la 11 m adancime si pompa manuala in curte, la fel si in gradina,- Sistem video pe toata suprafata, vizibil pe telefon, - Garduri laterale si spate curte zidite cu boltari din beton, cu fundatie, stalpi si centura armate din fier beton, acoperite cu tigla,- Cai de acces si trotuare din beton amprentat si armate cu fier beton, - Canalizare cu put absorbant de 7m realizatata sub betonul amprentat pana la strada,- Teren cultivabil cu pomi fructiferi si bolta de vita de vie 588m ,- Ambele cladiri au izolatie termica, acoperis Lindab cu izolatie termica si folie anticondens,- Zona linistita, aer curat, 800 m distanta pana la raul Cricovul Dulce si padure, locuinta putand fi amenajata cu usurinta ca pensiune,- Sunt 55 km pana la Bucuresti, 25 km pana la Ploiesti si 35 km pana la Targoviste, Cladirea 1:- Aproximativ 88m la sol cu mansarda locuibila pe toata suprafata,- Subsol (hidroforul),- Parter cu sufragerie, doua dormitoare, bucatarie si baie,- Mansarda amenajata,- Scara interioara, Cladirea 2:- Aproximativ 134m la sol cu mansarda locuibila pe toata suprafata,- Parter cu sufragerie, dormitor, bucatarie baie si camara,- Mansarda cu hol si baie, sufragerie (32 mp), dormitor (16 mp),- Scara interioara,

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(