Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Buzau, Merei - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Casa in constructie, are 3 camere, o baie, bucatarie, o camara Si un dressing+ hol mare.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Merei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Merei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Merei.

Este Merei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Merei  - 107000 EURO Proprietar 107000 €
Vanzare casa Buzau, Merei - 107000 EURO Merei, Merei , jud. Buzau

Propietar vand Casa parter + etaj in comuna Merei ( drumul ce duce spre Sarata Monteoru)constructie noua cu materiale de cea mai buna calitate,la rosu,la etaj sunt doua dormitoare cu toaleta proprie un living spatios si terasa,la parter doua dormitoare cu toaleta proprie ,bucatarie si living,geamuri si usi din termopan pe culoare antracit tripan,instalatie electrica,gard din beton cu deschidere 25 ml.,trei garaje, suprafata totala teren 780 mp. Case de vanzare - Merei , Case de vanzare - Buzau

107000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Buzau, Merei  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Buzau, Merei - 120000 EURO Merei, Merei , jud. Buzau

Se vinde imobil an constructie 2017 in cartier rezidential popas Merei ,la 10 km distanta de Buzau. Teren 500m , casa de 84m utili plus terasa 30m , distribuiti intr-un living open space cu bucatarie deschisa in jur de 30m2.Dormitor principal cu dressing ,dormitor secundar ,baie pe hol si camera tehnica.Terasa exterioara vitrata cu corp bucatarie amprenta 30mp, aer conditionat si tv. Pergola exterioara 20mp. Incalzire pe centrala Ariston gpl cu butelie exterioara de 500litri.Panouri fotovoltaice 8kw/h prosumator,independenta energetica. Casa dispune in living si hol de incalzire electrica in pardoseala tip film(senzatie superplacuta).Aer conditionat in casa lg dual inverter dar si pe terasa. Geamurile toate dispun de jaluzele exterioare.Izolatie exterioara polistiren de 8 cm eps 100.Podul izolat cu vata balzatica,folie anticondens. Gradina amenajata cu pomi tuya smarald,brabant pe fata si laterale,gazon cu instalatie de irigat subteran gardena.Curte pavata,alee acces auto cu poarta culisanta. O casa micuta,cocheta si usor de intretinut. Gata de locuit. Acte pregatite pentru vanzare libera de sarcini. Pret usor negociabi 120000€. Accept si credit imobiliar. Case de vanzare - Ograzile , Case de vanzare - Buzau

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Buzau, Merei  - 77000 EURO Proprietar 77000 €
Vanzare casa 2 camere Buzau, Merei - 77000 EURO Merei, Merei , jud. Buzau

Adrian Marin Casa si teren de vanzare Merei Buzau Merei

77000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(