Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bucuresti, Colentina - 140000 EURO

140000 €  De vanzare
Vila de vanzare in Comuna Berceni Vila de vanzare P+1+M la intrarea in Comuna Berceni, Cartierul Nou-Vidra, Str. Magnolie. Vila este compusa din 5 camere, 3 bai, bucatarie inchisa, terasa cu acces din living si bucatarie, balcon pe doua laturi. Pod inalt necompartimentat cu posibilitate de amenajare pentru un dormitor, o baie, hol si un spatiu generos pentru depozitare. Ideala pentru doua familii. Suprafata teren: 280 mp. Suprafata construita: 200 mp. Amprenta casei: 100 mp + terasa. Interioarele se vor amenaja dupa preferintele clientului in limita unui buget prestabilit. Utilitatile zonei: curent trifazic, gaze la intrarea in cartier, put forat, fosa septica. Gaze si canalizare in proiectul Primariei Vidra. Cartier rezidential in continua dezvoltare, zona linistita si populata, vecini civilizati, zona cu mare potential datorita extinderii metroului pana in Comuna Berceni si a podului peste Centura Bucurestiului. Mega Image, Carrefour, scoala, gradinita, restaurante, mijloace de transport in comun in imediata apropiere. Accept credit Noua Casa, credit ipotecar, avans 60-70 % si rest de plata la dezvoltator in rate egale prin act notarial. Accept si unele variante imobiliare sau auto, daca sunt in avantajul meu. Vila se vinde la prima oferta serioasa. Reducere substantiala de pret la plata cash. Pret: 140.000 Euro Negociabil Case de vanzare - Sectorul 2 , Case de vanzare - Bucuresti

Pe site din 03-12-2023
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Berceni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Berceni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Berceni.

Este Colentina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bucuresti, Colentina  - 138500 EURO Proprietar 138500 €
Vanzare casa Bucuresti, Colentina - 138500 EURO Colentina, Pantelimon

vand casa Pantelimon, Strada Tineretului, constructie 2024, caramida. Locuinta are o suprafata de 120 m din 420 m teren. placa din beton cu pod masardabil locuinta este compusa din 4 camere, 2 bai, bucatarie inchisa, terasa acoperita. pentru mai multe detali si videouri la fiecare etapa a construirii, nu ezitati sa ma contactati la nr de telefon 07******22 Case de vanzare - Sectorul 2 , Case de vanzare - Bucuresti

138500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Colentina -Kaufland Agentie - 0 comision - exclusivitate 144500 €
Colentina -Kaufland Colentina, Bucuresti

K-Imobiliare va propune o casa modesta, pretabila proiect extindere si supraetajare, cu gradina, toate utilitatile, strada linistitita, la 2 min de Penny si 3 min de Kaufland. Comision 0 cumpartator.

144500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(