Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Constanta, Mircea Voda - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
Vanzare Casa Ds+Parter+Etaj , cu Foisor cu wc de serviciu si Bucatarie Pret:70.000 euro , Nume proprietar Tudor , numar de telefon: 0734355284. Comision 0 de la Cumparator . Vila este sitata in judetul Constanta , Orasul Medgidia , Camuna Mircea Voda, Sat Satul Nou . A fost Construita in Anul 2013 . Din Beton armat si BCA. Suprafata teren masurata este de 300,65 mp ,Suprafata existent este 60,06 m Suprafata Desfasurata proiectata este de 87,21 mp . Suprafata Construita Totala 110 ,55 mp . Suprafata Desfasurata Totala 197,76 mp Casa este de 7,65/11,80 mp Utilitati : Apa Curenta, Curent Electric , Hasna. Detalii: Vila Ds+Parter+Etaj . Fundatia are adancime de 95 cm , Are un Beci construit Partial pe 2m/3 m cu fundatie de 2,50 cm adacime . In curte are Foisor cu Baie , si Bucatarie si acees in curtea din Spate , se poate intra in curte cu 2 masini. La parter are o usa metalica Blindata. Este prevazut cu 2dormitoare,Living , Baie si Bucatarie , Dresing mic,Beci Partial, La etaj are : 2 dormitoare, Living ,Baie, Dresing , 2 doua balcoane . Toata Zidaria a vile-I a fost Tencuita si s-a aplicat un tinci pe zidarie , trebuie doar Vopsea Decorativa, La interior s-a pus Gresie de Versace in living , in Bucatarie are gresie si faianta , are tamplarie din PVC pe culoarea Mahon in Toata casa si parchet la minat in Dormitoare , are Balustrada din fier forjat la scara care duce la etaj si are Balustrada de la etaj fier fojat.

Pe site din 20-05-2023
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mircea Voda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mircea Voda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mircea Voda.

Este Mircea Voda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii birouri Constanta, Mircea Voda  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare spatii birouri Constanta, Mircea Voda - 55000 EURO Mircea Voda, Mircea Voda , jud. Constanta

Adyyan Vand spatiu comercial locuit si depozit Constanta Mircea Voda

55000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare  spatii comercial Constanta, Mircea Voda  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare spatii comercial Constanta, Mircea Voda - 55000 EURO Mircea Voda, Mircea Voda , jud. Constanta

Adyyan Vand spatiu comercial locuit si depozit Vand spatiu comercial, de locuit si de depozitare SC 400mp, ST 3800mp, deschidere la sosea 30 ml in localitatea Mircea Voda Gara situat pe soseaua 22C la 12km de Cernavoda si 14km de Medgidia.

55000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(