Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Giurgiu, Mogosesti - 55000 EURO

55000 €  De vanzare
Casa la rosu situata in satul Mogosesti comuna Adunatii Copaceni la aproximativ 20 km distanta de Bucuresti Zona linistita Intrarea se face din doua parti terenul fiind pe colt , una de pe asfalt cealalta de pe drum pietruit Terenul este racordat la apa curenta care este de asemenea trasa in casa Casa detine o fosa septica Contract inaintat la enel pentru bransare la curentul electric trifazic, cablu deja tras in casa+++Sistem complet panouri solare Toate actele in regula, receptie luata Casa este pe 3 nivele( parter, etaj si mansarda) Etajul si parterul avand 150 de m patrati respectiv 300 iar mansarda este spatioasa, avand o inaltime de aproximativ 2.5 m Parterul este compus din un dormitor, o baie spatioasa, o bucatarie+living open space cu iesire pe terasa, 2 holuri cel de la intrare si holul mare cu scara de acces la etaj si un garaj foarte spatios ce face parte din parterul casei unde intra lejer 2 masini Etajul este format din 4 dormitoare (3 dintre ele avand iesire pe terase- unul terasa proprie doua terasa comuna) si 2 bai Terenul are suprafata totala 750 m patrati Constructie din Bca Soceram Placa betoturnata peste ambele etaje , placile fiind facute cu 3 randuri de bare de fier nu cu plasa de buzau Tamplarie pvc SigPlast cu tenta Uv Acoperis construit cu lemn de brad si acoperit cu tabla bilka Imprejmuire teren facuta cu gard din plasa zincata la 2 m si stalpi de fier Casa detine si un put forat cu apa potabila Langa casa mare exista o dependinta care in proiect reprezinta o camera tehnica, o magazie si o baie pentru curte care a fost facuta la stadiul de locuibil fiind in Momentul de fata o baie generoasa cu dus o bucatarie cu living open space o mansarda transformata in dormitor si un hol de acces avand acces si in dormitorul din casa mare de la parter care este finalizat, locuibil( tencuit, zugravit, parchet etc). Bucata de casa locuibila este alimentata electric de panouri solare. Incalzirea si apa calda pe centrala proprie pe gaz. Pentru mai multe detalii si poze contact O72*******62 Pret usor negociabil Casa se vinde sub pretul investit nu la pretul materialelor din prezent. Nu suntem dezvoltatori! Casa a fost construita pentru utilizare proprie! Motivul pentru care se vinde este ca situatia financiara nu ne ajuta sa o terminam! Case de vanzare - Mogosesti , Case de vanzare - Giurgiu

Pe site din 10-04-2024
Vizualizari 92
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mogosesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mogosesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mogosesti.

Este Mogosesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Mogosesti  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Giurgiu, Mogosesti - 60000 EURO Mogosesti, Mogosesti , jud. Giurgiu

Casa duplex cu beci mare 8x4m si amprenta casei 64m2 locuibili Detalii: La parter are baie, living, bucatarie si dormitor. La etaj se poate amenaja, 2 dormitoare, baie si un hol mare Geamuri termopan Rehau 5 camere Caramida Soceram, beton turnat din statie, polistiren 8cm cu duritate EP80, tabla Blachotrapez 0.5 grosime Utilitati: fosa septica mare cu drenaj 4x3m, curent electric si put. Urmeaza gazele, actele fiind depuse. Teren 450m2 cu gradina, pomi si bolta de vie. Case de vanzare - Mogosesti , Case de vanzare - Giurgiu

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Giurgiu, Mogosesti  - 83000 EURO Proprietar 83000 €
Vanzare casa Giurgiu, Mogosesti - 83000 EURO Mogosesti, Mogosesti , jud. Giurgiu

Alexe Casa de vanzare jud Giurgiu Casa Mogosesti Giurgiu P+M, teren 400mp, 4 camere, 2bai, 2 terase, balcon, apa retea, gaze + soba mobila in living, garaj, vita de vie si pomi fructiferi.

83000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(