Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Mociu - 20500 EURO

20500 €  De vanzare
Casa, situata intr-o zona frumoasa, insorita tot timpul, asezata la poalele unei paduri de pin. Casa are doua camere, un hol si o camara. In curte sunt anexe. Are curent electric si tel fix inactiv. Este apa de retea instalata in curte. Reteaua de canalizare este in strada, casa nefiind inca conectata la aceasta. Sunt doua fantani, una in curte, cealalta in gradina(se foloseste pentru gradina). Are o curte generoasa si o livada tanara de 10 ari.Gradina din jurul curtii, care este arabila, are 55 ari si un teren cu iarba de 14 ari. Exista posibilitatea de a se parcela mai ales datorita utilitatilor existente si a celor trei fronturi la strada. Casa este situata aproape de zona centrala.( vezi coordonatele 46.794204, 24.043474) Accept si oferte de schimb.

Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mociu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mociu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mociu.

Este Mociu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(