Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Mogosoaia - 225000 EURO

225000 €  De vanzare
Vile P+1+M, 2 locuri de parcare, gradina proprie, finisaje premium. Am demarat lucrarile de construire pentru faza a doua a proiectului New Mogosoaia Residence. 12 vile. Finalizare a doua jumatate a anului 2025. Faza I cuprinde 12 vile finalizate si vandute integral in 2022. Noua faza a proiectului va cuprinde 2 module a cate 6 vile cu regimul de inaltime P+E + POD (mansardabil), cu suprafete utile intre 150 si 167 mp, o compartimentare eficienta si gradini generoase intre 75-265 mp ce asigura spatiul si confortul necesar de “acasa”. New Mogosoaia Residence Faza 2 este un complex rezidential modern, situat la intrarea in Mogosoaia pe strada Ceferistilor, intr-o zona de case, cu acces imediat in soseaua Bucuresti-Targoviste si totodata cu o pozitionare retrasa fata de agitatia urbana. Vecinatati: Palatul si parcul Mogosoaia (10 minute de mers pe jos), centrul comercial Straulesti (Kaufland, Lidl), Centrul comercial Colosseum (10 minute cu masina), gara Mogosoaia (2 minute de mers pe jos) ce face legatura intre aeroportul Otopeni si Gara de nord. Toate unitatile se vor preda cu: Tamplarie pvc SALAMANDER cu pervaz int/ext, infoliata, 7 camere cu geam tripan cu protectie solara. Centrala termica proprie Buderus 35KW, contorizare individuala , incalzirea prin pardoseala parter si bai. Instalatia electrica echipamente Gewiss si conductori de cupru. Usile interioare Pinum Doors; Usile exterioare cu structura metalica si prindere multipunct; Parchet laminat clasa 33; Placari travertin in bai si bucatarii, granit exterior; Preinstalarea instalatiei AC; Obiecte sanitare Roca cu dusuri tip walk-in si wc cu sistem de bideu. 2 locuri de parcare incluse in pret, cu posibilitatea alimentare electrica. Compartimentare interioara: Parterul: living, bucatarie, grup sanitar, hol si terasa. Etaj: 3 dormitoare, 2 bai. Pod open space. Preturi: Vila tip B, su 152 mp, curte 75 mp 225.000 euro + TVA Vila tip A, su 167 mp, curte 85 mp 240.000 euro + TVA Vila tip A+ , su 167 mp, curte 165 mp 260.000 euro + TVA Un proiect NEW Residences. www.newresidences.ro Case de vanzare - Mogosoaia , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 02-09-2024
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mogosoaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mogosoaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mogosoaia.

Este Straulesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Mogosoaia  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa Ilfov, Mogosoaia - 140000 EURO Straulesti, Mogosoaia , jud. Ilfov

Adresa: Mogosoaia (jud. Ilfov), Str. Livezilor, intr-un CARTIER REZIDENTIAL. LOCATIA se afla intr-o zona securizata cu BARIERE la orice intrare si CAMERE de SUPRAVEGHERE, ce delimiteaza un CARTIER REZIDENTIAL – cu ACCES numai PRIVAT, limitat doar pentru rezidenti. Acces facil catre: Centura Bucuresti/Aeroport/Metrou (Straulesti)/Cart. Bucurestii Noi~Centru Buc. COMPARTIMENTARE CASA: parter: LIVING cu SOBA/SEMINEU + zona Bufet + BUCATARIE (delimitata) + BAIE (dotata cu cabina de dus) etaj: DORMITOR matrimonial + DORMITOR copii + DORMITOR oaspeti/BIROU + BAIE (dotata cu cada de colt) + BALCON. CORTUL Arabesc = bijuteria noastra, are o frumusete deosebita… un loc amenajat de VIS, care va introduce intr-o atmosfera orientala… CUPTOR si GRATAR: ansamblu compact construit din caramizi, cu un design deosebit, cu loc special/estetic de depozitat lemne, in prelungire cu blat alaturat din piatra naturala/granit, totul formand un complex de bucatarie exterioara in stil artizanal si arhaic; CUPTORUL are in interior caramizi (speciale) alimentare – samota – care permit prepararea de alimente delicioase (pizza, paine, cozonac, etc) la FOC de VATRA; - GRATARUL este construit profesionist, in asa fel incat iti permite sa gatesti fara sa te afumi, gatitul la camasa alba. :-) BECI: - Pivnita pentru depozitat legume, fructe, muraturi, compoturi, conserve, etc. - ce beneficiaza de o temperatura medie, propice - iarna/vara; - Butoi de Stejar pentru vin; TERASA & BAR: - TERASA: loc intim de servit cafea, ring de dans - disco; - BAR: loc de servit bauturi, barul are un aspect deosebit de frumos, in stil clasic, cu elemente de decor artizanal/arhaic, dar si Western, cu scaune inalte; GRADINA: - Gazon cu iarba verde; - Leagan; - Fantana arteziana din piatra naturala/marmura rosie; - Gradina cu Trandafiri si Menta; - Pomi fructiferi: smochin, cires, prun, 1 brad; (pamantul a fost adus din zona de tara... "mranita"/BIO... nu a fost niciodata tratat chimic) GARAJ/Spatiu de depozitare inschis. POD mansardat din lemn (un spatiu imens de depozitare) Motivul vanzarii/inchirierii: ne mutam in Iordania. Mai multe poze si video: georgeofarabia.ro/accommodation-in-romania youtu.be/bzoOyGYBP3s youtu.be/_bQvxO_eZ-w youtu.be/5Vbk3kGSg-A youtu.be/z1hHOIuMe2Y youtu.be/Dvy_yxVNE4c Case de vanzare - Chitila , Case de vanzare - Ilfov

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(