Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Moieciu - 110000 EURO

110000 €  De vanzare
Locatie: Moieciu de Sus, Valea Bangaleasa, pe drum asfaltat; Suprafata teren: 2000mp; Element de interes: Raul Turcu strabate proprietatea; Anul constructiei: 1997; Locuinta construita din barne tesute de 12 cm grosime; Suprafata construita: 115 mp plus garaj; Suprafata desfasurata: 195 mp; Regim de inaltime: P+M+Pod; Structura pereti: Polistiren de 10cm (termosistem), lambriu de lemn de 2,5 cm, barna de brad de 12cm, vata bazaltica de 8cm, folie de plastic, lambriu de brad de 2,5 cm; Compartimentare - Parter: living, baie, bucatarie, camara, hol, debara, Mansarda: 3 dormitoare, grup sanitar; Utilitati: Electricitate inclusiv 380v, apa (din sursa proprie-put), fosa septica, centrala termica electrica de 24 KW, semineu, cablu RCS RDS. Pret de vanzare 110.000 EURO (negociabil). FARA SCHIMBURI Relatii telefon: 727 - arata telefon - , 765 - arata telefon -

Pe site din 29-10-2023
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Moieciu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Moieciu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moieciu.

Este Moieciu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Brasov, Moieciu  - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere casa Brasov, Moieciu - 150 EURO lunar Moieciu, Moieciu , jud. Brasov

Casa Alexandra este situata in Moieciu dr Sus intr-o zona linistita si va ofera cazare in 6 camere duble cu baie proprie, TV,internet si incalzire centrala. Turistii au acces la un living , bucatarie complet utilata, foisor, gratar, loc de joaca pentru copii. Nu sunt acceptate animale de companie. 6 camere Case de inchiriat - Moieciu de Sus , Case de inchiriat - Brasov

150 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Brasov, Moieciu  - 180000 EURO Proprietar 180000 €

180000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(