Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Sibiu, Mosna - 200000 EURO

200000 €  De vanzare
Societate comerciala infiintata in anul 2008, in com Mosna jud.Sibiu, cesioneaza 100% din partile sociale sau vinde imobil avand  2 nivele, suprafata  construita la sol de 177mp ,  si totala de  281 mp, piscina descoperita in suprafata de 204 mp. Imobilul are destinatia de baza de agrement turistic, menit  sa deserveasca piscina, fiind  construit in anul 2016. Terenul pe care este construit imobilul este situate  in centrul comunei Mosna, in imediata apropiere a cetatii medievale,  in suprafata de 1106 mp,   teren cu drum de acces din strada principala in suprafata de 350 mp.  Societatea nu are datorii la stat, furnizori , banci,  fara incidente bancare, istoric pozitiv, situatia contabila la zi, firma avand profit in ultimi ani( se pot pune la dispozitie certificate fiscale si acte contabile la zi) . Cladirea este racordata la curent , apa si canalizare, centrala pe lemne,(calorifere si sistem de incalzire montat pe tavan)  boiler electric de 250 l. Parterul cladirii este compus  din  hol receptie, 2 vestiare cu dusuri si toalete  separate pentru femei si barbati , sauna interioara, un Jacuzzi , doua cazi de dus cu hidromasaj, spatiu tehnic  si depozitare , toaleta si dus personal deservire. La etaj este  o sala de aproximativ 80mp , spatiu de recrere si terasa exterioara.    Cladirea este izolata termic, geamuri  si usi exterioare termopan din lemn,  gresie si faianta in hol , bai si exterior curtea este imprejmuita cu gard din beton, pavaj , iarba si dotata cu doua saune exterioare tip butoi, si un Jacuzzi exterior tip ciubar, proiectoare exterioare, lampi de curte prize exterioare. Piscina exterioara are o suprafata de 204 mp, este prevazuta cu sistem de filtrare , pompe , sistem de clorinare, pompe de recirculare, pompe de incalzire a apei 2 reflectoare subacvatice  4 schimere ,  avand o adancime totala de 1.80m si 1,40 pana la schimere de filtrare a luciului apei. Imobilul este dotat cu mobila vestiare,  10 sezlonguri, mese , scaune, dulapuri,cuiere, mobilier de interior si exterior. Langa  acestea se poate vinde sau cesiona separat, teren intabulat pe alta firma (fara datorii la stat sau terti, situatie contabila la zi) in suprafata de 2200 m, terenul are suprafata plata in intregime, racordata la apa canal, curent, deschidere stradala de aproximativ 25m.  Total ambele terenuri 3700mp.   Contact email     ., mobil/whatsup  (folosesti formularul de contact)

Pe site din 06-05-2023
Vizualizari 51
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 204 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Mosna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Mosna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mosna.

Este Mosna zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Mosna  - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare casa Sibiu, Mosna - 53000 EURO Mosna, Mosna , jud. Sibiu

Casa este compusa din 4 camere,baie,camara,bucatarie,pivnita,hol,garaj,atelier ,bucatarie de vara. Se poate face o afacere in subsolul cladirii pentru ca are usa direct din strada .in trecut a fost bar Case de vanzare - Mosna , Case de vanzare - Sibiu

53000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Mosna  - 49000 EURO Proprietar 49000 €
Vanzare casa Sibiu, Mosna - 49000 EURO Mosna, Mosna , jud. Sibiu

todirenchi mihai Vand casa, localitatea Mosna, 230 m ,49000 euro Sibiu Mosna

49000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(