Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Cluj, Muntele Baisorii - 64000 EURO

64000 €  De vanzare
Vand cabana din lemn, situata in Muntele Baisori in spatele scoli din sat, panorama frumoasa, valea trece pe langa. Utilitati: centrala pe lemne, boiler apa calda, instalatie de incalzire pe cupru, 2 surse de apa (retea, fantana proprie). Este compusa din 5 dormitoare, living cu bucatarie, 2 bai (parter si etaj),camera pentru centrala, balcon, pod si camera de lemne. In spate este un foisor cu 2 leagane si loc barbeque. Pentru mai multe informatii si poze va rog sa ma contactati., numar etaj: 2, numar camere: 5, numar bai: 2, suprafata utila: 126, suprafata totala: 500, suprafata construita: 150, anul constructiei: 2010

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Muntele Baisorii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Muntele Baisorii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Muntele Baisorii.

Este Muntele Baisorii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Muntele Baisorii  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Cluj, Muntele Baisorii - 65000 EURO Muntele Baisorii, Muntele Baisorii , jud. Cluj

Datorita zonei retrase, a privelistii si a potentialului enorm recomand aceasta proprietate pentru locuit sau investitii,( inchirieri regim hotelier; chirie pentru 10 - 12 persoane) ADRESA : Muntele Baisorii nr. 18A GPS: 46° 34' 12.53" N 23° 21' 40.80" E Constructie include CF finalizat de Cadastrul Turda in intregime in Ianuarie 2024 Pentru Vizite initiale parcarea se face la sosea pentru a evita deranjul vecinilor. CARACTERISTICI Proprietatea oferita cu priveliste splendida este construita pe 856 mp. Regimul de inaltime este P+1+M. Suprafata utila este de 85 mp + spatiul tehnic + anexe + terasa de 24 mp cu orientate S. Compartimentarea este urmatoarea: - Demisol; camera tehnica; - Parter: antreu, living cu loc de luat masa si priveliste spre munte, sauna si Jacuzzi in stare de functionare), 2 spatii de depozitare, bucatarie, 1 baie: - Etaj: 3 dormitoare cu dresing, 1 baie; - mansarda: 1 dormitor. Mobilierul nu este inclus. In camere ramin paturile + saltele in stare excelenta. Exista parcari pentru 4-5 masini pe terenul aferent + magazie de lemne. Finisaje Pereti ( Vopsea lavabila), Podele (Parket, Gresie), Ferestre din lemn cu sticla, Usa intrare ( Lemn), Usi interioare ( Lemn) Constructie din lemn, izolata cu vata minerala. Utilitati : apa, curent monofazic si trifazic, fosa septica Incalzirea a fost pe lemne. Boiler si termocentrala in pivnita este desconectata. Planuri pentru sistem bazat pe electricitate ramin la decizia cumparatorului. Calorifere in buna stare de functionare sint in toate incaperile. Electrificat Curent Monofazic si din 2018 sa introdus curent trifazat Apa potabila introdusa in 2018 si o Fintina cu hidrofor 21m adincime Cladirea la 50m dela sosea este facuta in 2005 din lemn cu fundatie si placa de beton si necesita reconditionatri. Pentru persoanele foarte iteresate pretul este NEGOCIABIL de 65.000,00 Euro. Rugam seriozitate si offerte rezonabile. Vila a fost terminata in 2005 si folosinta ca si casa de vacanta si inchirieri cu regim hotelier. Datorita conditiilor atmosferice al muntilor, cladirea necesita diferite reconditionari. Case de vanzare - Muntele Baisorii , Case de vanzare - Cluj

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(