Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Arges, Musatesti - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand casa de lemn cu bucatarie, doua camere mobilate si sufragerie stil rustic. Terasa cu vedere la p[adure. Casa este situata langa padure. Zona este foarte linistita, aer curat si priveliste foarte frumoasa. Suprafata terenului este de aproximativ 2000 metrii patrati.

Pe site din 03-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Musatesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Musatesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Musatesti.

Este Musatesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Musatesti  - 34000 EURO Proprietar 34000 €
Vanzare casa Arges, Musatesti - 34000 EURO Musatesti, Musatesti , jud. Arges

Vand casa batraneasca Musatesti, Arges, formata din 2 camere, bucatarie, o magazie ce poate fi transformata in baie, o terasa cu o priveliste minunata. Suprafata casa 65m, teren 1000 m cu livada pruni si meri.. Casa este din caramida si are acoperisul schimbat. Nu are apa curenta. Apa fantana,incalzire sobe teracota, wc curte. Are acces la DN printr-un drum de servitute de aproximativ 100m, ceea ce o recomanda ca o casa perfecta pentru relaxare fiind ferita de zgomotul strazii.Pretul 32.000 euro usor negociabil. Vand si teren alaturat 3.000m impartit in 2 loturi×1.500m, pret 12.500 euro/ lot, usor negociabil. Exista si varianta cumpararii impreuna, in acest caz terenul insumat ar fi 5.800m incluzand si drumul de servitute pt cele 3 loturi, pretul 48.000 euro usor negociabil. Tel 07******85. Case de vanzare - Musatesti , Case de vanzare - Arges

34000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Musatesti  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Arges, Musatesti - 40000 EURO Musatesti, Musatesti , jud. Arges

De vanzare in comuna Musatesti, sat Valsanesti, jud. Arges, casa si teren, suprafata totala 1100 mp. Casa (100mp) dispune de 4 camere, 2 holuri, baie functionala, bucatarie + 3 anexe gospodaresti. Incalzirea in totalitate pe sobe (lemne) Acoperis recent inlocuit din tabla Lindab. Apa curenta, fose deja construite. Curte + casa 700 mp plus teren separat 400 mp. Pentru detalii sau vizionare apelati numarul din anunt. Case de vanzare - Valsanesti , Case de vanzare - Arges

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Musatesti  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa Arges, Musatesti - 38000 EURO Musatesti, Musatesti , jud. Arges

George Sarbu Casa de vanzare la tara Arges Musatesti

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(