Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Arad, Nadab - 21000 EURO

21000 €  De vanzare
Casa mare, anexe si grandina. Casa mare = 3 camere, hol mare , camara si pivnita. Anexa 1 / Casa mica = 3 camere Anexa 2 / grajd si garaj. Apa de la retea + fantana. Se poate racorda la gaz si canalizare deoarece prin fata casei trece o conducta de gaz si respectiv de canalizare. Curte mare betonata, acoperita de vita de vie. Gradina cu pomi fructiferi si trifoi. Suprafata totala 2875 m² : din care arabil 1926 m² si curti-constructii 949 m².

Pe site din 01-06-2020
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Nadab.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Nadab. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nadab.

Este Nadab zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Nadab  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Arad, Nadab - 120000 EURO Nadab, Nadab , jud. Arad

Casa noua de vanzare in Chisineu-Cris, zona centrala langa scoala, construita in 2022, suprafata construita 100 mp. Casa dispune de toate utilitatile, este compusa din 2 camere, living, bucatarie si baie+ terasa spatioasa. Este izolata exterior, acoperis tigla, are geamuri termopan si usi albe din lemn interior.Terenul pe care este construita casa are 1040 mp. Structura casei permite extinderea sau construirea unei mansarde. Pentru detalii va rog sa sunati la nr de telefon 07******38. Case de vanzare - Nadab , Case de vanzare - Arad

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arad, Nadab  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare casa Arad, Nadab - 68000 EURO Nadab, Nadab , jud. Arad

Vand casa in Nadab Casa, anexa si garaj Suprafata totala 2400m², suprafata construita 250m² Utilitati: gaz, apa, canal Pret 68000eur neg. Case de vanzare - Chisineu-Cris , Case de vanzare - Arad

68000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(