Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 714 mp Bucuresti, Burias - 23000 EURO

23000 €  De vanzare
Bogdan Rebegea Teren intravilan, 714mp,Burias,comuna Peris,Ilfov,Scrovistea Vand teren intravilan, suprafata 714 mp, in centrul satului Burias, comuna Peris, judetul Ilfov Zona Scrovistea - deschiderea de 15 m - suprafata 714 mp - cu acces la retelele de apa, gaze si electricitate - satul nu dispune de sistem de canalizare - terenul se afla in centrul satului, in zona Caminului Cultural, la 50 m de strada principala - drum asfaltat - terenul este foarte bine intretinut, nu se inunda, zona este linistita, vecinii asemenea Pretul este de 23.000 euro negociabil Comision cumparator: 0% Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 07-04-2024
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 714 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Burias.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Burias. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Burias.

Este Burias zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Burias  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Burias - 32000 EURO Burias, Burias , jud. Ilfov

Teren de vanzare 1600 metri patrati si casa batraneasca din paianta in sat Burias, com. Peris, jud. Ilfov. Utilitati: Curent electric, apa potabila si put in curte. Posibilitate racordare la conducta de gaze situata la strada. Telefon 07******91 Terenuri - Burias , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

32000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Burias  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Burias - 25000 EURO Burias, Burias , jud. Ilfov

Teren de vanzare in localitatea Burias, com. Peris-Ilfov, pe strada Marin Preda, nr.31. in localitate se ajunge prin DN 1 Bucuresti- Ploiesti traversand padurea Scrovistea. Localitatea se afla la liziera vestica a Padurii Scrovistea si este delimitata la nord de Raul Ialomita. Terenul are deschidere la strada de 17 mp, are lungimea de 57 mp si este pretabil pentru construire casa. Suprafata terenului este plana, iar pe cea mai mare parte a acestuia se afla vita-de-vie. Strada este asfaltata, utilitati la poarta proprietatii, putand fi racordat la apa curenta, gaze si energie electrica, Este o zona verde, fara poluatori industriali, aerul curat fiind asigurat de Padurea Scrovistea care este arie naturala protejata, formata din peste 2500 ha de padure, precum si de celelalte paduri din zona. Terenuri - Burias , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Burias  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Burias - 35000 EURO Burias, Burias , jud. Ilfov

Albu Mariana Vand Teren Intravilan Ilfov zona Scrovistea Ilfov Burias

35000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(