Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Giurgiu, Novaci - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Casa la 20 km de Bucuresti formata din doua corpuri lipite. Un corp casa batraneasca din paianta acoperita cu tabla, renovata in 2016 formata din camera, bucatarie, baie, magazie, pivnita. Un corp constructie noua dupa 2000 din BCA formata din 4 camere: living , doua dormitoare, mansarda. Casa este izolata la exterior cu polistiren de 10. Suprafata totala teren 1704 m2, deschidere la strada 33 m. Utilitati: termopan, curent electric, boiler, hidrofor, put in curte, fosa, gratar cu terasa + magazie spatioasa. Curtea are pomi fructiferi, plantatie de mure si capsuni, zmeura, afine, aronia, catina, goji, vita de vie etc. Casa nu a fost locuita in ultimii 2 ani.

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1704 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Novaci.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Novaci. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Novaci.

Este Novaci zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Novaci  - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare casa Giurgiu, Novaci - 59000 EURO Novaci, Novaci , jud. Giurgiu

Casa de vanzare + gradina - 2400mp total Conducta de gaz trece prin fata imobilului,trebuie doar racordarea la retea. Locatie pretabila comercial! Case de vanzare - Novaci , Case de vanzare - Giurgiu

59000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Giurgiu, Novaci  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa Giurgiu, Novaci - 70000 EURO Novaci, Novaci , jud. Giurgiu

Vand casa in satul Novaci, oras Mihailesti. Locuinta este situata la 23 km. de Bucuresti. Aceasta este construita in anul 1965, din caramida, este compusa din 4 camere, bucatarie, magazie si hol, plus 2 dependinte - cu suprafata de 105 mp. (casa) si 24 mp. (dependintele), iar curtea are suprafata de 800 mp. Gradina din spatele curtii are suprafata de 1400 mp. (intravilan) in plus, in spatele gradinii este suprafata de 1700 mp. extravilan. Deschiderea este de 18 metri liniari, asfaltul este la poarta. Pretul este de 70.000 euro discutabil. Case de vanzare - Novaci , Case de vanzare - Giurgiu

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(