Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Gorj, Novaci - 105000 EURO

105000 €  De vanzare
Casa de vacanta in regim P+M, situata pe Transalpina, in localitatea Novaci, Gorj, la 18 km de statiunea turistica Ranca, care dispune de 2700 mp de teren. Casa este compartimentata astfel: La parter: baie, bucatarie, living spatios cu semineu, dormitor si veranda, iar la mansarda un dormitor principal cu terasa si un dormitor mai mic. Casa dispune de un beci in suprafata de 20 mp. Dotari: -Izolatie interioara; -Acoperis cu tigla Lindab; -Geamuri termopan care imita lemnul; -Apa, canalizare, curent electric, internet + TV; -Semineu placat cu piatra de rau; -Bar; -Sistem de supraveghere cu 8 camere video, infrarosu si DVR, care acopera intreaga proprietate; Proprietatea in suprafata de 2700 mp, cu deschidere stradala de 17 mp, se invecineaza in partea din fata cu soseaua Transalpina, iar in partea din spate cu raul Gilort, fiind strabatuta la jumatate de un parau cu punte de trecere. Dincolo de parau se afla un helesteu in suprafata de 120 mp populat cu crap, clean, caras, care este alimentat cu apa proaspata din raul Gilort. In curte se afla: -Foisor acoperit amenajat cu: mobilier din lemn masiv + mobilier de gradina, sistem de sunet, cuptor profesional de pizza, gratar pe gaz, plita pe gaz, gratar pe carbuni, vatra de paine, chiuveta cu apa calda in permanenta; -Anexa pentru unelte; - Piscina 4x2 m cu sezlonguri; -Livada cu pomi fructiferi, muri si vita de vie; -Helesteu de 120 mp; -Masa de ping-pong; Casa se vinde complet mobilata si utilata, cu absolut tot ce este necesar intretinerii gospodariei: masina de tuns iarba + trimmer, unelte de gradinarit, 2 frigidere in beci + lada frigorifica. La cerere, cei interesati pot solicita mai multe poze sau filmari cu proprietatea. Cadastru + acte in regula ! Pretul este usor negociabil ! Destinatie: De vacanta , Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent , Acces internet: Cablu,Fibra optica,Wireless , Izolatii termice: Interior , Usi interior: Lemn , Bucatarie: Mobilata,Utilata , Mobilat: Complet , Electrocasnice: Aragaz,Frigider,Masina de spalat rufe,TV , Diverse: Semineu , Dotari imobil: Acoperis,Curte,Gradina,Piscina exterioara , Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: P+M , Suprafata terenului: 2700,0 m2, Suprafata utila: 74,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 1 ,

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2700 m2
Suprafata teren: 2700 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Novaci.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Novaci. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Novaci.

Este Novaci zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Gorj, Novaci  - 280000 EURO Proprietar 280000 €
Vanzare casa Gorj, Novaci - 280000 EURO Novaci, Novaci , jud. Gorj

Pozitie excelenta: Langa partia principala de ski M1. Niveluri: 6. D+P+E+M1+M2+M3 Instalatie electrica . Terasa Parcarea poate atinge un numar de 15/20 locuri. Numar total camere : 19 Pereti finisati pe interior. Suprafata desfasurata: 888 Suprafata teren: 276 Poze facute din interior. Pret in euro 280.000 Schimb si cu alte imobiliare sau spatii comerciale din Gorj/Bucuresti. Case de vanzare - Novaci , Case de vanzare - Gorj

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(