Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Otopeni, casa 4 camere P+1, Pret promotional ultimele 2 unitati disponibile

77000 €  De vanzare
Oferta promotionala! Vila are o suprafata construita de 110 mp si o suprafata utila de 98 mp, avand regimul de inaltime: P+1, construita pe un teren de 220 mp. Compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea: 1. Parter: Living, Bucatarie, Baie si Terasa; 2. Etaj 1: 2 Dormitoare, Baie si Balcon. Construita pe cadre de beton si pereti din caramida, atat la exterior cat si la compartimentarea interioara. Utilitati generale: Curent, Apa, Gaz. Finisaje si Dotari: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC, termoizolatie polistiren 10cm, centrala termica, calorifere. Accesul se realizeaza rapid atat dinspre Nordul Capitalei prin DN1 sau Sos. Pipera-Tunari, cat si dinspre A3 sau A4. Vecinatati: Mega Image, zona rezidentiala in plina dezvoltare de case-vile. Facilitati: Mijloace de transport. Pret: 77.000 Euro + TVA. Oferta apartine agentiei REMAX Team, Cod Oferta RMX23592. Link oferta: www.remax.ro

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 24-06-2021
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 98 m2
Suprafata teren: 220 m2
Camere: 3
Front stradal: 10 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Otopeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Otopeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Otopeni.

Este Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Bucuresti, Est  - 218000 EURO Proprietar 218000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Est - 218000 EURO Est, Otopeni

Maria Matei Vila Individuala P+1 in Otopeni Proprietar, ofer spre vanzare casa individuala cu regim de inaltime P+1, construita pe o suprafata totala de 271mp din care 241mp sunt ocupati de casa si 30mp reprezinta un drum de servitute, asfaltat si folosit pentru acces si parcare. Casa din caramida cu structura de beton armat are o suprafata desfasurata de 124.3mp. Suprafata utila este de 100mp, iar interiorul a fost modernizat recent. Locuinta dispune de toate utilitatile necesare: apa, canal, electricitate, incalzirea se face cu centrala pe gaz si calorifere din aluminiu. Parterul include un living de 28.1mp, o bucatarie de 8.5mp, un hol si casa scarilor de 8.9mp, o baie de 3.6mp si o terasa de access de 2mp. La etaj se afla 3 dormitoare (13.5mp, 12mp, 11.5mp), o baie de 6mp si un hol de 4.3mp. Podul casei este spatios si poate fi folosit pentru depozitare. in curte exista gazon, cu sistem automat de irigatii, un loc de joaca amenajat, un spatiu pentru gratar cu pergola si o magazie pentru depozitare. Numar Bai: 2 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Sistem irigatie Clima incalzire Gaz Canalizare Apa Curent Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

218000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(