Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Constanta, Ovidiu - 125000 EURO

125000 €  De vanzare
Vila cu venit garantat lunar la parter pe termen lung si etajul 1+ms De vînzare Vila in orașul Ovidiu la soseaua națională P +E1 + M st de 163 mp parcare privata,centrala gaze 2 aere condiționate,contoare electrice etaj, separat 380w/220w parter și etajul închiriat pe termen lung iar masarda libera toate cu intrare separata ,din momentul vinzari se începe ,,încasarea,,( contract 5 ani) .Pentru mai multe detalii la telefon 730 - arata telefon - .

Pe site din 31-05-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ovidiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ovidiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ovidiu.

Este Centrala zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Ovidiu  - 317000 EURO Proprietar 317000 €
Vanzare casa Constanta, Ovidiu - 317000 EURO Centrala, Ovidiu , jud. Constanta

Descoperiti o oportunitate unica in Ovidiu, judetul Constanta! Va prezentam o vila impresionanta, ideala pentru cei care cauta lux, confort si o locatie deosebita. Caracteristicile proprietatii includ: Vila eleganta cu un etaj, situata intr-o zona exclusiva din Ovidiu, la doar 500 de metri de Peco Celsy. Posibilitatea ridicarii a 3 etaje suplimentare, oferind potential nelimitat pentru extindere si personalizare. Dotata cu panouri fotovoltaice off-grid garantand independenta energetica si economii semnificative. Utilitati complete: apa, canalizare si centrala pe cox, impreuna cu calorifere pentru confortul maxim al locatarilor. Spatiu generos si functional: parterul ofera 184 mp utili, inclusiv living, bucatarie, dormitor, camera tehnica, beci si terasa, in timp ce etajul dispune de 133 mp utili, cu 3 dormitoare si terasa/balcon. Constructie solida si finisaje de inalta calitate pentru un stil de viata rafinat si confortabil. Proprietatea este amplasata pe un teren impresionant de 1500 de metri patrati, oferind oportunitati nelimitate pentru activitati in aer liber si relaxare. Cu o suprafata utila de 317 mp si un pret atragator de 317.000 euro, aceasta vila este o alegere ideala pentru cei care cauta un camin de exceptie, privat, intr-o locatie privilegiata. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va invitam sa ne contactati. Nu ratati sansa de a va transforma visul in realitate! Case de vanzare - Ovidiu , Case de vanzare - Constanta

317000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Constanta, Ovidiu  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare casa Constanta, Ovidiu - 220000 EURO Centrala, Ovidiu , jud. Constanta

Persoana fizica vand casa (vila duplex) in Ovidiu (Constanta), partial mobilata ( mobila Italia), casa este foarte moderna si foarte spatioasa . Este o oportunitate de afacere fiind pozitionata aproape de Mamaia, autostrada si de toate celelalte statiuni. Casa are gaz, centrala , aer conditionat, seif, curte Case de vanzare - Ovidiu , Case de vanzare - Constanta

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(