Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Vaslui, Vaslui - 300 EURO lunar

300 €  De inchiriat
Inchiriez spatiu comercial,grup sanitar propriu,23mp,situat in zona centrala,mai sus de cafe 80 Potrivit pentru birou,frizerie etc. Birouri - Spatii comerciale - Vaslui , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

Pe site din 21-04-2024
Vizualizari 40
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 23 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Vaslui.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Vaslui. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vaslui.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Vaslui, Vaslui  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere spatii comercial Vaslui, Vaslui - 2500 EURO lunar Centru, Vaslui , jud. Vaslui

Oferim spre inchiriere un apartament cu 2 camere, cu destinatie speciala - amenajat ca cabinet medical sau spatiu comercial. Aceasta proprietate este situata intr-o locatie excelenta, la doar cativa pasi de Piata Vidin din Vaslui si ofera o suprafata generoasa de 40 metri patrati. Caracteristici Cheie: Spatiu de 40 metri patrati, configurat pentru a satisface cerintele unui cabinet medical sau spatiu comercial. Intrare separata, oferind confidentialitate si acces usor pentru clienti sau pacienti. Zona centrala in apropierea Pietei Vidin, cu acces convenabil la magazine, servicii si transport public. Spatiu bine intretinut si amenajat, pregatit pentru a va desfasura activitatea fara eforturi suplimentare de renovare. Potrivit pentru o gama variata de activitati comerciale sau medicale, inclusiv birouri, clinica mica, spatiu de consultanta sau alta destinatie comerciala. Acest spatiu reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa isi desfasoare activitatea intr-o zona centrala si bine frecventata din Vaslui. Locatia convenabila, intrarea separata si amenajarea functionala fac din acest apartament un spatiu ideal pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati astazi. Acest spatiu este gata sa devina locul perfect pentru activitatea dumneavoastra in inima orasului Vaslui! Birouri - Spatii comerciale - Vaslui , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

2500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(