Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Constanta, Ovidiu - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
Vand casa in Ovidiu intr-o zona linistita Terenul se afla situat pe strada Portului nr.18 si are o suprafata de 400 mp. cu o suprafata utila de 130 mp. Casa este compartimentata decomandat cu 3 dormitoare finisate modern in rigips si spoturi cu lumina variabila ,living cu aer conditionat, bucatarie mobilata, beci cu acces deosebit din bucatarie, 2 bai ( o baie cu cada pe colt cu hidromasaj, lavoar din sticla si wc cu rezervor de apa incorporat in perete si o baie de serviciu cu wc, lavoar si dus cu hidromasaj ). Casa dispune deasemenea de un garaj pentru 2 masini cu rampa si o anexa de 18 mp. pentru ustensile de gradina etc. Imobilul este racordat la gaz, apa, curent electric, canalizare si se vinde partial mobilat. Constructia este mixta cu izolatie exterioara si pereti exteriori de aprox. 50 cm grosime. Curtea din fata casei este amenajata cu spatiu verde, arbusti decorativi, fantana arteziana, bolta cu vita de vie si spatiu de relaxare. Curtea din spatele casei beneficiaza de un spatiu de relaxare cu spatiu verde, fantana arteziana si gratar. Deschiderea stradala este de 7,10m. Facilitati = acces rapid la autostrada. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr.004915163149961 sau 00 407 - arata telefon -

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 400 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ovidiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ovidiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ovidiu.

Este Portului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Ovidiu  - 86000 EURO Proprietar 86000 €
Vanzare casa Constanta, Ovidiu - 86000 EURO Portului, Ovidiu , jud. Constanta

Proprietar vand casa in orasul Ovidiu, str portului Nr 5 ( varianta) peste drum se construieste un parc , Casa este locuita. Utilitati: apa, curent, centrala pe lemne ( se pot trage si gaze) Casa noua ridicata din BCA (izolata termic cu poliester de 10) in anul 2019 120/2 + anexe si mai este o camera si un hol din chirpici din casa veche,se vede in poze 1 cam 2 hol chirpic cu intrare separat. Terasa Magazie din BCA( camera centrala) Bucatarie vara BCA Wc de curte BCA Casa este formata din 3 camere bca+ 1 chirpic dormitoare, baie, bucatarie BCA 97 metri 23 chirpic ,gradina in fata gazon si pomi fructiferi Suprafata totala este de 360 m Deschidere 9.60 m toate actele la zi cadastru intabulare, se accepta si credit bancar Pentru mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Ovidiu , Case de vanzare - Constanta

86000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(