Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Constanta, Palazu Mare - 380000 EURO

380000 €  De vanzare
Vand casa S+P+1 situata in cartierul Palazu Mare, Constanta construita pe un teren in suprafata 422 mp cu deschidere 16 m ce dispune de o suprafata utila de 200 mp compusa din 5 dormitoare, 2 bai, bucatarie, living spatios, 2 holuri, scara interioara, balcon si terasa. Casa este construita in anul 2004, are finisaje de calitate, parchet, gresie, faianta si toate electrocasnicele necesare, fiind ideala pentru o familie care isi doreste confort, liniste, siguranta si mutare imediata. Casa este compartimentata astfel: Parter compus din: - Living spatios - Dormitor - Bucatarie - Baie - Hol - Camara/Camera depozitare Etaj compus din: - 4 dormitoare - Baie - Hol - Balcon Casa dispune de toate utilitatile (apa, curent, gaze, tv, internet, instalatie de incalzire cu centrala termica proprie pe gaz si calorifere), prevazuta cu tamplarie din PVC cu geamuri termopan, curte amenajata cu foisor si gazon natural. Proprietatea dispune si de garaj inchis + loc de parcare masina in curte, bucatarie de vara inchisa, subsol spatios compus din 2 incaperi. Casa este construita pe structura din beton armat cu zidarie din BCA de 35 cm cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm. Este acoperita cu tigla ceramica de cea mai buna calitate BILKA iar podul casei si tavanul sunt izolate pentru optimizarea temperaturii interioare. Pentru mai multe detalii si poze ma puteti contacta la numarul de telefon afisat. Case de vanzare - Palazu Mare , Case de vanzare - Constanta

Pe site din 17-09-2024
Vizualizari 51
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Palazu Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Palazu Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Palazu Mare.

Este Boreal zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Constanta  - 350000 EURO Proprietar 350000 €
Vanzare casa Constanta, Constanta - 350000 EURO Boreal, Constanta , jud. Constanta

Brandusa Ioana Vand casa cartier "Boreal " Constanta Constanta

350000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Constanta, Palazu Mare  - 246000 EURO Proprietar 246000 €
Vanzare casa Constanta, Palazu Mare - 246000 EURO Boreal, Palazu Mare , jud. Constanta

Ambele la 246000 euro. Parter - 3 camere cu baie plus bucatarie + Boxa Etaj 1 - 3 camere cu baie plus bucatarie + Boxa . Toaleta de servicui cu dus in curte. Toate utilitatile sunt racordate. Pentru 2 familii, Intari separate. Singuri in curtea de 500 mp. Parcare in curte betonata pentru 6 masini. FARA GRIJA PARCARILOR. Zona linistita cu case - zona ELVILA Construit in 2020. BCA cu izolatie de 10. Curte 60% betonata si spatiu verde 150 mp. Pomi fructiferi,brazi etc. Nu se vinde separat. Se elibereaza imediat !!! ACTELE LA ZI. Case de vanzare - Palazu Mare , Case de vanzare - Constanta

246000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(