Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Constanta, Pantelimon - 72500 EURO

72500 €  De vanzare
Casa Pantelimon ( cartier case noi ) Canalizare Gaze Curent Dezvoltator Comision 0 % Case vanzare Oras Pantelimon str.Dumitru N Dumitru ( Doar case noi) Punct de reper Zona Fermei Casa vanzare Oras Pantelimon - zona vile, parter cu pod mansardabil , constructie caramida Porotherm 25 + pereti de 15 bca Casa dispune de un pod izolat termic mansardabil de aprox. 60mp unde se mai pot realiza 2dormitoare si o baie Suprafata Terem 317 mp , Amprenta casei este de 113 mp construiti dispusi astfel Casa este formata dintr-un hol generos la intrare, living mare de 21 mp, bucatarie open space ( la cerere se poate inchide , 2 dormitoare,2 bai si terasa la intrarea in casa, mansarda are inaltimea la coama de 3 metri, rezultand un spatiu util de 60 mp, beneficiind de 1 geam velux pentru lumina naturala. Pretul este la cheie cu toate utilitatile bransate, gard, obiecte sanitare, vopsea decorativa de calitate pe exterior, tabla cu garantie de 0,5 mm, distribuitoare pentru calorifere. Zona noua de vile, foarte linistita, situata in cartier rezidential, asfaltul fiind la 200 metri de casa, iar maxi-taxi la 500 metri, merita vazuta. . Pretul casei este la cheie cu toate utilitatile bransate (,baie utilata complet,gresie, faianta , parchet,centrala termica,calorifere,tamplarie pvc SALAMANDER 6 camere, izolatie exterioara 10cm, vopsea decorativa de exterior. Casele sunt realizate din beton armat si caramida SOCERAM poroterm cu stalpi din beton cu armare continua din fundatie pana in grinzi Instalatia electrica este realizata cu cablu 2.5 pt prize si 1.5 iluminat iar instalatia sanitara din ppr,sapa turnata mecanizat.Betonul folosit este de statie. Poze si filmari din toate etapele constructiei Utilitati: Gaz Curent Put cu hidrofor Canalizare CATV Telefon Centrala proprie Gresie Faianta Finalizare lucrari 15 aprilie Caracteristici Număr niveluri imobil: 1 Număr Băi: 2 Comision cumpărător: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Gaz Canalizare Apă Curent

Pe site din 22-06-2021
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 90 m2
Suprafata teren: 317 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pantelimon.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pantelimon. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pantelimon.

Este Pantelimon zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Pantelimon  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Constanta, Pantelimon - 55000 EURO Pantelimon, Pantelimon , jud. Constanta

Aceasta casa dispune de 5 camere.doua dormitoare,living,baie,bucatarie, hol lung,decomandate,mobilata,utilata,doua centrale termice,doua generatoare.3.5/2.5kw pe benzina,moara de uruiala,8 bazine de o tona,motosapa mare,motocoasa,masina de tuns iarba,presa struguri,zdrobitor.masina taiat oase tip bazic,masina de tocat carne mare masa tenis,masa taiat porci inox.dependinte.rog seriozitate.relatii la tel.07******71/07******16. Case de vanzare - Pantelimon , Case de vanzare - Constanta

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(