Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Pasarea - 260000 EURO

260000 €  De vanzare
Vila rezidentiala S + P + 1, 170 mp, teren 500 mp, finalizata 2018, caramida Porotherm ThermoPlus, acoperis Lindab, izolatie vata bazaltica 10 cm Rockwool, tencuiala anti umezeala STO, geamuri si usi osciloculisante Salamander bluEvolution 92 antracit, placata cu marmura neagra. Vila este racordata la gaze, canalizare, curent electric, apa curenta, internet. Incalzirea se face prin pardoseala iar curentul electric este mentinut prin 3 stabilizatoare. Casa este mobilata si utilata in stil american, shabby chic, mobilata lemn masiv pe comanda, iar toate obiectele electrocasnice sunt editie 2017/2018 si se afla in garantie de 5 ani, canapele editie 2018 Mobexpert. Living 35 mp, dormitor 25 mp, dormitor 17 mp, camera tehnica , 2 bai, bucatarie + subsol. Exista posibilitati de extindere daca se doreste. Mai multe fotografii la cerere. PENTRU AGENTIILE MOBILIARE: nu deranjati daca nu aveti deja un client hotarat.

Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 170 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pasarea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pasarea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pasarea.

Este Pasarea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Pasarea  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Ilfov, Pasarea - 125000 EURO Pasarea, Pasarea , jud. Ilfov

De vanzare casa si teren. Proprietatea este in apropierea Schitului Pasarea si este situata pe drumul judetean care face legatura intre Ganeasa si Cozieni. La 4 km de Afumati. Detaliile principale sunt: -Suprafata terenului: 474 mp, - An constructie: 2022 - Suprafata construita la sol: 125 mp, 5 camere, baie, bucatarie. - incalzire in pardoseala - Curent trifazic - Apa din fantana si din reteaua stradala - Fosa septica. - centrala electrica - Pivnita si magazie depozitare. Pretul 125000 euro, negociabil. Tel 07********12. Case de vanzare - Ganeasa , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(