Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Valcea, Pausesti-Maglasi - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Daca va doriti intimitate dar in acelasi timp sa ajungeti in centrul orasului in 10 minute este locatia ideala. - Pozitia terenului ofera posibilitatea modificarii destinatiei casei in pensiune sau camping. - Casa este finalizata in 2018, construita din caramida. - Detin aceasta proprietate de 20 de ani, nu este construita "pentru vanzare", pot oferi poze din timpul constructiei. - Casa dispune de beci, living, bucatarie, baie dormitoare, etc. - Mansarda este la stadiul de rosu, nefiind compartimentata. - 1200 M2 teren, pe care se afla nuci, meri, ciresi, gutui, etc. - Casa este bransata la reteaua de apa APAVIL, cablu si internet prin fibra la reteaua RDS RCS, gaze se afla in vecinatate. - Accesul se face pe drum asfaltat. - Gard cu temelie din beton. - Casa se afla in Pausesti-Maglasi 9 km de centrul orasului. SCHIMB CU CASA IN ORAȘ, SAU APARTAMENT PLUS DIFERENȚA

Pe site din 20-05-2023
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Pausesti-Maglasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Pausesti-Maglasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pausesti-Maglasi.

Este Pausesti - Maglasi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Pausesti-Maglasi  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Valcea, Pausesti-Maglasi - 35000 EURO Pausesti - Maglasi, Pausesti-Maglasi , jud. Valcea

Vand proprietate in com Pausesti Maglasi.. La 10 km de Rm Valcea si 8 km de Baile Olanesti proprietatea are 2300 mp cu 2 case in curte Zona linistita cu peisaje superbe Nr tel: 07******78 Case de vanzare - Pausesti-Maglasi , Case de vanzare - Valcea

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(