Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Petresti - 175000 EURO

175000 €  De vanzare
Vand casa din caramida in duplex construit a in 2009 facuta ptr noi nu ptr vanzare si este formata din parter,et,mansarda.La parter este living,dinning,bucat.,camera centralei si o baie,sus doua dormit.,cu o baie pe hol,dormit matrimonial cu baie,la mansarda o camera si spatiu liber,curte libera 300 mp,asfalt,gaze si in curand canalizare,este la 5-10 min de DN,la 5 min de lac si padure,la 10 min de Mega,Horbach,Mc donalds ,scoala si gradinita si multa liniste!Izolata in vara 2016 cu 15!

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Petresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Petresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Petresti.

Este Petresti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Petresti  - 340000 EURO Proprietar 340000 €
Vanzare casa Ilfov, Petresti - 340000 EURO Petresti, Petresti , jud. Ilfov

590mp teren 240mp construiti / 180 utili 4 dormitoare / 3 bai / dressing / camera tehnica Living + dining 50mp Incalzire in pardoseala tece , tripan four seasons salamander , centrala 100kw viessmann + boiler 200l , izolatie caramida porotherm + vata minerala 15cm , lumini arhitecturale , finisaje executate. Necesita placare scara interioara + balustrada. Casa de scule + put sapat la 27m + camin subteran Bransata la curent si gaze Fosa septica + statie de drenaj Se vinde nemobilata. Accept credit. Vizionari zilnic cu un telefon in prealabil. Nu doresc schimburi. Case de vanzare - Petresti , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

340000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(