Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Petroman - 14500 EURO

14500 €  De vanzare
Petromanul e un sat situat la 3 km de orasul Ciacova.Accesul rutier e prin Jebel si Ciacova, iar gara e in Ciacova. Acum se afla la 37 km de Timisoara, dar se construieste un drum judetean prin Parta, si va fi la 20 de km de Timisoara. Acel drum e deja pietruit. Casa e pe colt, are 105 metri patrati amprenta la sol, cu 3 camere si 700 mp, sau 1300 mp, cu doua fronturi stradalel .E situata pe o strada laterala buna pentru cei ce cauta mai multa liniste. Caramida arsa +vaiuga,locuibila in conditii modeste. Coridor inchis cu sticla colorata . Are fantana in curte de unde se poate trage apa in casa,avand teava de polipropilena pregatita. Are ferestre termopan noi si curtea ingradita cu plasa de sarma. Bonus o gramada de 10mc de nisip si balast pt renovare,care se afla in fata casei depozitat. Sapa de beton turnat in toata casa. Schimb cu garsoniera in Timisoara, cu diferenta. Are curent electric achitat la zi si se poate locui maiine in conditii mai modeste.Poze pe publi 24!!!

Pe site din 20-08-2023
Vizualizari 130
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 105 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Petroman.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Petroman. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Petroman.

Este Petroman zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(