Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Caras Severin, Plugova - 24 EURO

24 €  De vanzare
Casa de vanzare in Plugova Vand casa in Plugova, compusa din 4 camere,coridor mare, camara, curte cu acces auto,vie in curte, cladire anexa compusa din bucatarie de vara,camara si camera pentru baie, fantana in curte. Casa este situata in mijlocul satului aproape de centru. Pret 24000 euro neg., relatii la tel. 0723199646, suprafata utila: 110, suprafata totala: 200

Pe site din 14-08-2019
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2
Suprafata teren: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Plugova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Plugova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Plugova.

Este Plugova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Plugova  - 26500 EURO Proprietar 26500 €
Vanzare casa Caras Severin, Plugova - 26500 EURO Plugova, Plugova , jud. Caras Severin

Vand casa sat Plugova, Jud Caras Severin Strada Principala 82 (semi mobilata si semi utilata). 6 Camere An constructie 1951 Suprafata teren 324 mp Construita din cadre de beton si pereti de caramida. Suprafata utila 240 mp din care anexe 60 mp. Incalzire prin soba cu lemne, tamplarie lemn, parchet stratificat + laminat si gresie. Pivnita, beci, toaleta, afumatoare. Apa curenta si canalizare la poarta Fantana acoperita in curte. Tigla schimbata in proportie de 80% in anul 2019. Casa necesita renovare pe alocuri( 2 dormitoare, bucatarie, baie, pereti exteriori) Impreuna cu casa se ofera si teren arabil la iesire din sat cu suprafata de 2500 mp. Case de vanzare - Mehadia , Case de vanzare - Caras Severin

26500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(