Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Poarta - 303000 EURO

303000 €  De vanzare
POZELE__din motive personale sunt blurate,difuze . In caz ca sunteti cointeresat. RECOMANDAM VIZIONAREA, MULT MAI IMPORTANTA DECAT O MIE DE POZE . Proprietatea se afla la doar 3 min. de Mures ,zona foarte linistita si aer curat ,cartier REZIDENTIAL. Intregul proiect iti va atrage atentia chiar de la exterior cu balustrada si lampadar ce imbraca forme de exceptie, urmat de aceiasi arhitectura si interiorul . Propunerea pentru amenajarea acestui proiect a fost conceputa pentru a reda personalitate, LLUXX,dar si in acelas timp atmosfera calda,primitoare fara exces de detalii si accesorii. PROPUNERI PRIN PROIECT: Constructia locuntei compusa la subsol : dintr-o pivnita cu suprafata generoasa ,hol cu casa scarii ,spalatorie si centrala termica cu suprafata de 60 mp. la parter : garaj,hol cu casa scarii ,birou, , baie,bucatarie ,camera de zi si zona de servit masa cu iesire spre terasa . S.u -150 mp la etaj: hol cu casa sarii, patru dormitoare,vestiar,baie si o terasa imensa cu peretii exterior din sticla termopan . S.u -150 mp la mansarda: camera cu suprafata de 50 mp Living room ,dining room mobilate complet,parchet stejar din lemn. Bucatarie mobilata complet,dotare FRANKE. Baie gresie ,faianta.cabina dus radio,aburi s.a. , dotari KUMA . Birou mobilat. parchet stejar din lemn . Intrare principala stil BAROK clasic Hol : parchet stejar din lemn, mobilat . ETAJ 130 mp : Dormitor mare mobilat, parchet ,balcon stil BAROK Trei dormitoare mijlocii mobilate. Baie gresie, faianta ROMA deosebita,rafinata. Cabina de dus Concept sauna,masaj ,telefon ,radio,dus, jacuzzi . Dressing mobilat . SPATIU RELAXARE 47 mp ,luminoscu priveliste superba . . Magazie 50 mp. CURTE AMENAJATA TOTALMENT . livada 350 mp cu pomi fructiferi .,balansoar solid din lemn masiv. . spatiul verde 400 mp cu trandafiri, tuie16 buc.inaltime 4 m,put cu apa potabila .foisor cu gratar ,masa ,scaune din lemn masiv . . spatiu de constructie pentru piscina mare . in curte cu posibilitate de parcare a 4 masini leger si exterior 4 locuri de parcare . terasa interior 38mp, terasa exterior 25 mp , . foisor totalment amenajat cu gratar , bucatarie vara ,masa si scaune din lemn masiv . 3 intrari in curte . gard solid 150 ml.. piatra munte .lemn,porti automate.,lumini curte senzor,magazie 30 mp . . drum totalment asfaltat pana in poarta si pavat interior. Cel mai important 1. aveti parte de LINISTE si AER CURAT . 2.Pretul la GAS toata casa , toata iarna nu depaseste 2.300 ron,detine m facturi . ACCESATI VIDEO _ copy >paste . https://www.youtube.com/watch?v=ZGXeMH-Ss30 GRABESTE-TE NU RATA .

Pe site din 08-04-2023
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poarta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poarta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poarta.

Este Poarta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Poarta  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare casa Mures, Poarta - 230000 EURO Poarta, Poarta , jud. Mures

Casa de vanzare pe trei nivele 1 .garaj , pivnita , camera tehnica 2.bucatarie , baie cu dus , loc de luat masa , camera de zi , terasa mare . 3. doua dormitoare , baie cu cada , dressing balcon cu acces din ambele dormitoare . Casa este renovata complet in interior si se vinde mobilata si utilata ca in poze ! Gemuri termopan noi ! Suprafata casa 160 mp Suprafata teren 600 mp Garduri imprejmuire noi ! Pavaj in curte , poarta automata Terasa mare in spate la casa , gratar … Pomi fructiferi , gazon ! Sancraiu de Mures rasarit +40*******23 Case de vanzare - Sancraiu de Mures , Case de vanzare - Mures

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mures, Poarta  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare casa Mures, Poarta - 220000 EURO Poarta, Poarta , jud. Mures

Casa este construita in 2019,500 mp,acte la zi,compusa din 2 bai ,3 dormitoare, un balcon, un living, o camara, o bucatarie, o terasa, o magazie si un garaj cu usa automata,poarta intrare acces automata . Mai multe detalii la numarul telefon 07******81. Case de vanzare - Sangeorgiu de Mures , Case de vanzare - Mures

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(