Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Bacau, Poduri - 99000 EURO

99000 €  De vanzare
Casa si teren de vanzare in comuna Poduri, aproape de centru (400m) si la 5 km de Moinesti. Terenul are o suprafata aproximativa de 6000 mp Proprietatea are o suprafata de aprox 1000 mp cultivata cu vie si mai multi pomi fructiferi (meri ciresi peri pruni ghioldani etc) Proprietatea are 2 case separate, mai multe acareturi(2 grajduri magazie bucatarie de vara afumatoare cotete etc) si 2 fantani(exista un sistem de irigatie format din hidrofor si picuratoare). Utilitati: curent, apa curenta in fata proprietatii, urmeaza lucrari de constructie canalizare. Casa1: casa batraneasca din chirpici tip vagon formata din 3 camere si baie care necesita ample operatiuni de amenajare sau se poate demola. Casa2: casa construita in anii '70 din caramida, cu 4 camere, baie, bucatarie, camara, veranda, 2 holuri, beci - suprafata aproximativa 100 mp. Casa poate fi locuita in urma unor mici lucrari de amenajare. Suprafata terenului permite constructia mai multor case daca se doreste (4 sau 5)

Pe site din 16-06-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 6000 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Poduri.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Poduri. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poduri.

Este Poduri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Poduri  - 56000 EURO Proprietar 56000 €
Vanzare casa Bacau, Poduri - 56000 EURO Poduri, Poduri , jud. Bacau

Vand casa batraneasca din caramida (90m2) + 4179 m2 teren in sat Poduri, str. M Eminescu (strada este asfaltata). Casa este nelocuita, are curent electric, se poate racorda la reteaua de apa, conducta trecand prin fata portii. Se afla aproape de centrul satului, politie, primarie, scoala, biserica Sf. Ioan. Case de vanzare - Poduri , Case de vanzare - Bacau

56000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bacau, Poduri  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare casa Bacau, Poduri - 99000 EURO Poduri, Poduri , jud. Bacau

Casa de vanzare comuna Poduri Sat Prohozesti la strada principala, casa are 100mp, teren total 4300mp, Casa este renovata complet exterior cu izolatie de polistiren si decorativa, acoperis nou inaltat unde se pot face camere. Compartimentare 3 camere, 2 holuri, bucatarie si baie, magazie, pivnita de 16mp, fundatie turnata cu placa de beton peste pivnita pentru garaj si inca doua camere cu baie. Vita de vie de unde se produc anual in jur de 700-800 litri de vin, livada tanara. imbunatatiri: Centrala termica cu calorifere pe gaz(incalzirea se poate face si pe lemn in sobele de teracota), Izolatie termica cu polestiren, Panou solar pentru apa calda, Tamplarie de termopan, Curte pavata, Baie si bucatarie complet utilate Pret 99000e Case de vanzare - Poduri , Case de vanzare - Bacau

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(