Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Brasov, Brasov - 39900 EURO

39900 €  De vanzare
Vand garsoniera Brasov,Centrul Civic REZERVAT!!! Proprietar,vand garsoniera in Brasov situata in Centrul Civic langa Inspectoratul Judetean de Politie si la mai putin de 100 metri de mallul AFI.Locuinta se afla pe mijloc,la parterul unui bloc cu un singur etaj avand ziduri groase de caramida si izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm,fiind racoroasa vara si calduroasa iarna,costurile cu intretinerea fiind mici.Garsoniera este renovata complet avand ca utilitati gaz,curent,apa,canalizare si internet iar ca dotari are centrala termica pe gaz,usa metalica,geamuri termopan de la QFORT cu 3 foi de sticla si microventilatie(la bucatarie),ventilatie naturala la baie datorita ferestrei de care dispune,parchet de foarte buna calitate TotalAquaStop care este rezistent la inundatii,instalatia electrica are prize de calitate cu circuite separate pentru combina frigorifica,masina de spalat vase,masina de spalat haine,uscatorul electric de haine si plita+cuptor.In panoul electric este montat si un dispozitiv care intrerupe curentul instantaneu in caz de electrocutare.Instalatiile de apa si canalizare sunt facute sa se poata racorda in acelasi timp o masina de spalat vase si o masina de spalat haine.Inaltimea garsonierei este de 3 metri ceea ce ii confera un avantaj fata de locuintele obisnuite (care au 2,5 m inaltime) prin faptul ca are un volum mai mare de spatiu si posibilitatea de a fi exploatat. Pretul este de 39.900 euro nemobilat si neutilat,41.400 euro mobilat si neutilat si 42.900 euro mobilat si utilat. Pretul este fix la oricare din cele 3 variante. Rog agentiile imobiliare sa nu ma contacteze,nu doresc colaborare. Tel: 0 7 6 4 8 zero 9 2 3 1 1 camera - Brasov , 1 camera - Brasov

Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 37
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 22 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Centrul Civic zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Brasov, Brasov  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament Brasov, Brasov - 60000 EURO Centrul Civic, Brasov , jud. Brasov

Sergiu Serbina Garsoniera de vanzare Centrul Civic Brasov Brasov Centrul Civic

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(