Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 5 camere Ilfov, Popesti-Leordeni - 140000 EURO

140000 €  De vanzare
Imobilul este construit in stil mediteranean, dispune de parter, etaj si, de asemenea, un mic subsol. In acest moment este oferit in mod open space, putand fi personalizat dupa orice gusturi sau idei. Terenul aferent constructiei este in suprafata totala de 388mp. Locuinta este bransata la toate utilitatile.

Pe site din 11-02-2021
Vizualizari 16
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 388 m2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Popesti-Leordeni.

Este Popesti-Leordeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 650000 EURO Proprietar 650000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 650000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vila intrare Popesti, P1 si subsol, 200 M2 locuibili si 1500 M2 teren. Patru dormitoare, doua bai, 2 toalete, 2 camere de Zi si o sufragerie. Casa construita in 1995, cu toate utilitatile racordate, canalizare, gaze, current si current trifazic, internet, acoperis nou. Pana la opt locuri de paracare in curtea din fata. Curte asfaltata in Fata si livada cu pomi fructiferi in spatele casei. Casa este amplasata la intrarea in Popesti Leordeni, la 2 minute de statia de autobuz, brutarie, farrmacie si policlinica si la 5 minute de Megaimage si Lidl. Zona retrasa, linistita. Potrivita pentru familie mare, institutie, gradinita, after school, etc... Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

650000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 100000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Matei Vand casa batraneasca Popesti-Leordeni Proprietar:Vand curte+casa batraneasca: strada principala; gaze; curent; cablu tv;Terenul in total: 340 mpPopesti-Leordeni, Ilfov, "zona veche"; central, la 200 de m de primarie;Toate actele in regula;Cadastru+intabulare.

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Ilfov, Popesti-Leordeni  - 199000 EURO Proprietar 199000 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Popesti-Leordeni - 199000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Petre Francisc Vila P+EM 264 mp Vand vila 200 mp utili teren 400 mp 4 dormitoare.living mare.2 bai .(una cada .una dus)bucatarie. dresing.2 balcoane. terasa. pret disponibil in luna Mai 2024. .

199000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 230000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Se vinde vila, 4 camere, in complex rezidential,zona Leordeni, Ilfov, inchis cu poarta automata, zona foarte linistita, ferita de trafic, zgomot, cu vedere la Delta Bucurestiului. An constructie 2021, casa este compartimentata astfel: parter - living spatios cu iesire pe terasa, bucatarie mare inchisa cu iesire pe terasa (terasa se afla in spatele casei), baie de serviciu cu dus; etaj- hol spatios unde se gaseste un dressing foarte mare, 3 dormitoare ( 2 cu balcon), baie cu cada Casa individuala dar insiruita cu pereti separati si izolati intre cu polistiren (perete dublu cu vecinu) Pod izolat spuma celula inchisa +deschisa Placa de beton pod Geamuri tripane Vega Electrocasnice Electrolux +frigider Bosch +tv Sony Centrala digitala Weissman si termostat inteligent Weissman Hol intrare exterior termopan 2 locuri de parcare in interiorului complexului. Casa dispune de 2 aparate de aer conditionat, rulou aluminiu la unul dintre dormitoare. Casa este racordata la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni Pardoseala, cu exceptia dormitoarelor ( unde avem parchet), este placata cu travertin ( inclusiv baile si peretii bailor). intre timp, am mochetat parterul. Toata mobila din casa este facuta la comanda , bucataria Mdf vopsit. Toate electocasnicele sunt noi, achizitionate in anul mutarii (2021), frgider, cuptor cu microunde incorporabil, cuptor pe gaz, hota, tv, masina de spalat, uscator de rufe. Casa se vinde complet mobilata si utilata In zona se gasesc hipermarketuri, Lidl, Mega Image, Kaufland, gradinite de stat sau private, scoala, liceu. 15 min cu masina pana la Ikea Pallady, 10 min cu masina pana la Centura Bucurestiului, 10 min cu masina pana la iesire in Splai. Cea mai apropiata gura de metrou este Dimitrie Leonida pe Sos Berceni Pot sa ofer mai multe poze in privat Multumesc! Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 3 camere Popesti-Leordeni Proprietar 160000 €
Vanzare casa/vila 3 camere Popesti-Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Casa construita in 1969 din caramida cu planseu de beton. Bransamente active la gaze energie, apa, canal. De asemenea exista si o fantana.Se vinde utilata si mobilata. Curte amenajată după cum se vede in fotografii . Strada larga, in zona linistita de case.

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 150000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vand case formate din 4 camere 3 bai ,spatii de depozitare intr-un ansamblu nou de 6 vile in Popesti Leordeni. Casele fac parte dintr-un ansamblu de case insiruite ,fara pereti comuni(fiecare casa are perete separat si rost de dilatatie intre ele) Fiecare casa are placa de beton si peste etaj Exista carte tehnica iar finisajele sunt de cea mai buna calitate,nu s-a facut rabat de la nimic. Incalzirea este pe calorifere dar fiecare etaj are distribuitoare. Beneficiaza de toate utilitatile :apa(de la retea),canalizare(NU fosa) curent trifazic,gaze . Casele sunt structurate astfel: Parter: Baie Bucatarie inchisa care dispune si de camara Camera pentru depozitat Living cu iesire pe terasa Etaj:2 dormitoare generoase cu baia comuna si un dormitor matrimonial cu baia proprie si acces pe balcon. Suprafata utila fara balcoane si terase 120 mp utili Curtiile sunt intre 204mp si 404 mp cu 2 locuri de parcare Strazi asfaltate ,iluminat public. Pret de la 150000 (tva nu este inclus) Casele sunt gata inclusiv finisajele. Actele sunt gata! Distanta pana in bucuresti (4.4 km pe soseaua oltenitei) dar mai exista o iesire pe splaiul unirii 1.8km Si inca una 2 km spre centura. Exista si statie de autobuz aproape la 650 de m. Exista si parcare la dimitrie leonida. Pana la unirii avand in vedere ca iesi pe spali imediat,probabil 15 minute maxim,cu masina avand in vedere ca de la acest complex pana la limita administrativa(Targul Vitan) Primaria Capitalei a impus o limita de 70 de km la ora pe acel sector de drum care reprezinta practic 1/2 din distanta pana la Piata Unirii! Exista si crese gradinite scoli dupa cum urmeaza: Scoala gimnaziala 3 Scoala Ion badescu Liceul radu popescu Gradinita 4 Gradinita verde Gradinita hai hui Spitale: Spitalul tulkarem German clinic Medicare +sfantul ioan(spital de urgenta) la o distanta de 10 minute pe splai Supermarket ori mega image mare,la primarie(6 minute cu masina),unde sunt si banci ,clinici dentare,schimb valutar etc ,sau lidl la 9 minute cu masina. Ar mai fi la 12 minute fix ,Bulevardul Pallady unde aveti :metro,xxlutz,ikea,lidl,dedeman,kaufland,leroy merlin,mcdonalds etc. Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 150000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vand case formate din 4 camere 3 bai ,spatii de depozitare intr-un ansamblu nou de 6 vile in Popesti Leordeni Casele fac parte dintr-un ansamblu de case insiruite ,fara pereti comuni(fiecare casa are perete separat si rost de dilatatie intre ele) Fiecare casa are placa de beton si peste etaj Exista carte tehnica iar finisajele sunt de cea mai buna calitate,nu s-a facut rabat de la nimic. Incalzirea este pe calorifere dar fiecare etaj are distribuitoare. Beneficiaza de toate utilitatile :apa(de la retea),canalizare(NU fosa) curent trifazic,gaze . Casele sunt structurate astfel: Parter: Baie Bucatarie inchisa care dispune si de camara Camera pentru depozitat Living cu iesire pe terasa Etaj:2 dormitoare generoase cu baia comuna si un dormitor matrimonial cu baia proprie si acces pe balcon. Suprafata utila fara balcoane si terase 120 mp utili Curtiile sunt intre 204mp si 404 mp cu 2 locuri de parcare Strazi asfaltate ,iluminat public. Pret de la 150000 (tva nu este inclus) Casele sunt gata inclusiv finisajele. Actele sunt gata! Distanta pana in bucuresti (4.4 km pe soseaua oltenitei) dar mai exista o iesire pe splaiul unirii 1.8km Si inca una 2 km spre centura. Exista si statie de autobuz aproape la 650 de m. Exista si parcare la dimitrie leonida. Pana la unirii avand in vedere ca iesi pe spali imediat,probabil 15 minute maxim,cu masina avand in vedere ca de la acest complex pana la limita administrativa(Targul Vitan) Primaria Capitalei a impus o limita de 70 de km la ora pe acel sector de drum care reprezinta practic 1/2 din distanta pana la Piata Unirii! Exista si crese gradinite scoli dupa cum urmeaza: Scoala gimnaziala 3 Scoala Ion badescu Liceul radu popescu Gradinita 4 Gradinita verde Gradinita hai hui Spitale: Spitalul tulkarem German clinic Medicare +sfantul ioan(spital de urgenta) la o distanta de 10 minute pe splai Supermarket ori mega image mare,la primarie(6 minute cu masina),unde sunt si banci ,clinici dentare,schimb valutar etc ,sau lidl la 9 minute cu masina. Ar mai fi la 12 minute fix ,Bulevardul Pallady unde aveti :metro,xxlutz,ikea,lidl,dedeman,kaufland,leroy merlin,mcdonalds etc. Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 150000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vand case formate din 4 camere 3 bai ,spatii de depozitare intr-un ansamblu nou de 6 vile in Popesti Leordeni, Casele fac parte dintr-un ansamblu de case insiruite ,fara pereti comuni(fiecare casa are perete separat si rost de dilatatie intre ele) Fiecare casa are placa de beton si peste etaj Exista carte tehnica iar finisajele sunt de cea mai buna calitate,nu s-a facut rabat de la nimic. Incalzirea este pe calorifere dar fiecare etaj are distribuitoare. Beneficiaza de toate utilitatile :apa(de la retea),canalizare(NU fosa) curent trifazic,gaze . Casele sunt structurate astfel: Parter: Baie Bucatarie inchisa care dispune si de camara Camera pentru depozitat Living cu iesire pe terasa Etaj:2 dormitoare generoase cu baia comuna si un dormitor matrimonial cu baia proprie si acces pe balcon. Suprafata utila fara balcoane si terase 120 mp utili Curtiile sunt intre 204mp si 404 mp cu 2 locuri de parcare Strazi asfaltate ,iluminat public. Pret de la 150000(tva nu este inclus) Casele sunt gata inclusiv finisajele. Actele sunt gata! Distanta pana in bucuresti (4.4 km pe soseaua oltenitei) dar mai exista o iesire pe splaiul unirii 1.8km Si inca una 2 km spre centura. Exista si statie de autobuz aproape la 650 de m. Exista si parcare la dimitrie leonida. Pana la unirii avand in vedere ca iesi pe spali imediat,probabil 15 minute maxim,cu masina avand in vedere ca de la acest complex pana la limita administrativa(Targul Vitan) Primaria Capitalei a impus o limita de 70 de km la ora pe acel sector de drum care reprezinta practic 1/2 din distanta pana la Piata Unirii! Exista si crese gradinite scoli dupa cum urmeaza: Scoala gimnaziala 3 Scoala Ion badescu Liceul radu popescu Gradinita 4 Gradinita verde Gradinita hai hui Spitale: Spitalul tulkarem German clinic Medicare +sfantul ioan(spital de urgenta) la o distanta de 10 minute pe splai Supermarket ori mega image mare,la primarie(6 minute cu masina),unde sunt si banci ,clinici dentare,schimb valutar etc ,sau lidl la 9 minute cu masina. Ar mai fi la 12 minute fix ,Bulevardul Pallady unde aveti :metro,xxlutz,ikea,lidl,dedeman,kaufland,leroy merlin,mcdonalds etc. Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 150000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vand case formate din 4 camere 3 bai ,spatii de depozitare intr-un ansamblu nou de 6 vile in Popesti Leordeni Casele fac parte dintr-un ansamblu de case insiruite ,fara pereti comuni(fiecare casa are perete separat si rost de dilatatie intre ele) Fiecare casa are placa de beton si peste etaj Exista carte tehnica iar finisajele sunt de cea mai buna calitate,nu s-a facut rabat de la nimic. Incalzirea este pe calorifere dar fiecare etaj are distribuitoare. Beneficiaza de toate utilitatile :apa(de la retea),canalizare(NU fosa) curent trifazic,gaze . Casele sunt structurate astfel: Parter: Baie Bucatarie inchisa care dispune si de camara Camera pentru depozitat Living cu iesire pe terasa Etaj:2 dormitoare generoase cu baia comuna si un dormitor matrimonial cu baia proprie si acces pe balcon. Suprafata utila fara balcoane si terase 120 mp utili Curtiile sunt intre 204mp si 404 mp cu 2 locuri de parcare Strazi asfaltate ,iluminat public. Pret de la 150000( tva nu este inclus) Casele sunt gata inclusiv finisajele. Actele sunt gata! Distanta pana in bucuresti (4.4 km pe soseaua oltenitei) dar mai exista o iesire pe splaiul unirii 1.8km Si inca una 2 km spre centura. Exista si statie de autobuz aproape la 650 de m. Exista si parcare la dimitrie leonida. Pana la unirii avand in vedere ca iesi pe spali imediat,probabil 15 minute maxim,cu masina avand in vedere ca de la acest complex pana la limita administrativa(Targul Vitan) Primaria Capitalei a impus o limita de 70 de km la ora pe acel sector de drum care reprezinta practic 1/2 din distanta pana la Piata Unirii! Exista si crese gradinite scoli dupa cum urmeaza: Scoala gimnaziala 3 Scoala Ion badescu Liceul radu popescu Gradinita 4 Gradinita verde Gradinita hai hui Spitale: Spitalul tulkarem German clinic Medicare +sfantul ioan(spital de urgenta) la o distanta de 10 minute pe splai Supermarket ori mega image mare,la primarie(6 minute cu masina),unde sunt si banci ,clinici dentare,schimb valutar etc ,sau lidl la 9 minute cu masina. Ar mai fi la 12 minute fix ,Bulevardul Pallady unde aveti :metro,xxlutz,ikea,lidl,dedeman,kaufland,leroy merlin,mcdonalds etc. Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 160000 EURO Proprietar 160000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 160000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vand case formate din 4 camere 3 bai ,spatii de depozitare intr-un ansamblu nou de 6 vile in Popesti Leordeni Casele fac parte dintr-un ansamblu de case insiruite ,fara pereti comuni(fiecare casa are perete separat si rost de dilatatie intre ele) Fiecare casa are placa de beton si peste etaj Exista carte tehnica iar finisajele sunt de cea mai buna calitate,nu s-a facut rabat de la nimic. Incalzirea este pe calorifere dar fiecare etaj are distribuitoare. Beneficiaza de toate utilitatile :apa(de la retea),canalizare(NU fosa) curent trifazic,gaze . Casele sunt structurate astfel: Parter: Baie Bucatarie inchisa care dispune si de camara Camera pentru depozitat Living cu iesire pe terasa Etaj:2 dormitoare generoase cu baia comuna si un dormitor matrimonial cu baia proprie si acces pe balcon. Suprafata utila fara balcoane si terase 120 mp utili Curtiile sunt intre 204mp si 404 mp cu 2 locuri de parcare Strazi asfaltate ,iluminat public. Pret 160.000 +tva Casele sunt gata inclusiv finisajele. Actele sunt gata! Distanta pana in bucuresti (4.4 km pe soseaua oltenitei) dar mai exista o iesire pe splaiul unirii 1.8km Si inca una 2 km spre centura. Exista si statie de autobuz aproape la 650 de m. Exista si parcare la dimitrie leonida. Pana la unirii avand in vedere ca iesi pe spali imediat,probabil 15 minute maxim,cu masina avand in vedere ca de la acest complex pana la limita administrativa(Targul Vitan) Primaria Capitalei a impus o limita de 70 de km la ora pe acel sector de drum care reprezinta practic 1/2 din distanta pana la Piata Unirii! Exista si crese gradinite scoli dupa cum urmeaza: Scoala gimnaziala 3 Scoala Ion badescu Liceul radu popescu Gradinita 4 Gradinita verde Gradinita hai hui Spitale: Spitalul tulkarem German clinic Medicare +sfantul ioan(spital de urgenta) la o distanta de 10 minute pe splai Supermarket ori mega image mare,la primarie(6 minute cu masina),unde sunt si banci ,clinici dentare,schimb valutar etc ,sau lidl la 9 minute cu masina. Ar mai fi la 12 minute fix ,Bulevardul Pallady unde aveti :metro,xxlutz,ikea,lidl,dedeman,kaufland,leroy merlin,mcdonalds etc. Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Ilfov, Popesti-Leordeni  - 74900 EURO Proprietar 74900 €
Vanzare casa 2 camere Ilfov, Popesti-Leordeni - 74900 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Mihai Stoian Oferta -casa de vanzare P+1+M parcare inclusa Popesti Leordeni Oferim spre vanzare un imobil (P+1+M) situat intr-un ansamblu rezidential de vile insiruite , compus din:*Parter- 1 baie, 1 bucatarie si camera de zi*Etaj 1 baie si dormitor *Mansarda *Suprafata utila 65mp*Casa se vinde cu bucatarie utilata si mobilata , camera de zi si dormitor partial mobilate.*1 Loc de parcare inclus in pret*Teren cota indiviza 230mpCasa este izolata termic si are costuri mici la intretinere.Imobilul este racordat la reteaua de canalizare, curent,gaze, apa si detine centrala pe gaz proprie .Acces rapid la metrou statia Dimitrie Leonida (4 minute de mers pe jos).

74900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 250000 EURO Proprietar 250000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 250000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Cristian Casa cu etaj ,300 mp utili , stradal Casa cu un etaj 300 mp utili ,7 camere ,2 bai curte de 550 mp , locatia popesti leordeni sos leordeni ,stradal (ideal pentru after-school, azil batrani , gradinita ), mobilata si utilata,

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(