Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Giurgiu, Popesti - 134000 EURO

134000 €  De vanzare
Particular vand vila P+M, constructie 2014, la cheie. Suprafata utila vila 121 mp, suprafata teren curte 482 mp, deschidere 17 m. Vila cuprinde la parter living, baie, bucatarie, camara, iar la mansarda doua dormitoare, hol si terasa. Constructia este din BCA, fiind izolata la exterior si are ferestre si usi exterioare din termopan, usi interioare din MDF de culoare wenge, tabla tip lindab, faianta, gresie, parchet, centrala electrica Vaillant, boiler Ariston, calorifere Purmo, instalatie sanitara din polipropilena. Utilitati: curent electric trifazic, apa din put, fosa septica, telefon, cablu TV, internet. Actele la zi, cadastru, intabulare, carte funciara. Curtea are alei betonate si este frumos amenajata cu flori, conifere, pomi fructiferi pe rod, vita de vie si gradina de legume. Exista 2 locuri de parcare in curte. Zona linistita, cu acces pe un drum privat (din care detin o cota de 60 de mp) de la strada principala aflata la 80 m. ATENTIE! Eu sunt adevaratul proprietar al acestei vile, orice postare facuta de catre alte persoane a acestei proprietati nu reflecta realitatea!

Pe site din 15-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 121 m2
Suprafata teren: 482 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Popesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Popesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Popesti.

Este Popesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Popesti  - 48500 EURO Proprietar 48500 €
Vanzare casa Giurgiu, Popesti - 48500 EURO Popesti, Popesti , jud. Giurgiu

De vanzare casa in sat popesti, mihailesti giurgiu, suprafata 80 de metri patrati, 3 dormitoare, living, bucatarie si baie, suprafata teren 900 metri patrati, deschidere 16,5 metri, constructie din caramida, renovata recent, bransata la curent, apa curenta, gazele la poarta, pozitionata in centru, asfalt langa scoala , magazine , statie transport in comun. Gaze la poarta, put in curte, racordata curent. Accept schimb cu autoturism. Case de vanzare - Mihailesti , Case de vanzare - Giurgiu

48500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Giurgiu, Popesti  - 156000 EURO Proprietar 156000 €
Vanzare casa 3 camere Giurgiu, Popesti - 156000 EURO Popesti, Popesti , jud. Giurgiu

Valentin Casa (vila) de vanzare in Popesti-Mihailesti, jud. Giurgiu Giurgiu Popesti

156000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(