Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Brasov, Recea - 54000 EURO

54000 €  De vanzare
Vindem casa noua 110 mp, constructie 2008 modern amenajata cu teren de 2200 mp (curte+gradina+livada). Casa are un living de 24 mp, doua dormitoare mari 20 mp, bucatarie 10mp open space, baie, hol si terasa exterioara, beci, este din zidarie BCA cu fundatie din beton armat, termoizolata, iar acoperisul din tigla. Incalzirea se face cu un semineu modern placat cu piatra naturala, soba moderna cu lemne si panouri radiante performante Sunjoy. Mobilierul de bucatarie executat la comanda precum si electrocasnicele sunt incluse in pret (marca Electrolux si Ariston). Baia se vinde complet mobilata si utilata (boiler Ariston, masina spalat Electrolux si mobilier de teck). Pe teren se mai afla o casuta din lemn, izolata, de 16 mp (poate fi folosita ca magazie sau bucatarie de vara), precum si 4 anexe pentru pasari si iepuri. In prelungirea casei exista o magazie de lemne construita din caramida. Curtea este amenajata cu diferiti arbusti decorativi, brad argintiu si flori (lalele, trandafiri, zambile etc.). Terenul este de 2200 mp (700 mp curte + 1500 mp livada si gradina). In livada sunt plantati peri, visini, nuci, gutui, meri, ciresi, coacazi, afini, zmeuri, muri si trandafiri de dulceata. Alimentarea cu apa se face din put forat la 44 m (3 straturi de panza freatica), in plus exista si o fantana de 16 m. Casa se afla intr-o zona linistita, verde a satului, departe de zgomot si trafic. Din curte se vad piscurile Fagarasilor. Zona este apreciata atat pentru manastirile aflate in imprejurimi (Sambata, Bucium, Dejani etc.), cat si pentru frumusetea locurilor. Toate actele sunt in regula (cadastru + intabulare).

Pe site din 26-05-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2
Suprafata teren: 700 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Recea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Recea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Recea.

Este Recea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Recea  - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Recea - 29000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Vand teren intravilan in comuna Recea Brasov langa Munte ingradit cu plasa galvanizata etc.mai multe detalii la Nr de tel.07******98 Terenuri - Fagaras , Terenuri - Brasov

29000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Brasov, Recea  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Recea - 28000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Vand teren in Comuna Recea suprafata 1250m² ingradit cu plasa galvanizata stalpi metalici utilitatile in apropiere mai multe detalii la Nr de tel.07******98 Terenuri - Fagaras , Terenuri - Brasov

28000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(