Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Brasov, Recea - 750000 EURO

750000 €  De vanzare
De vanzare vila pe strada Trei Brazi nr 29, avand o suprafata utila de 504 mp, amplasata pe un teren de 1000 mp.. Vila are o amprenta la sol de 140 mp, fiind construita pe 4 nivele ( demisol, parter, 2 etaje). si este orientata spre Sud Spatiile sunt impartite astfel: Demisol- camera tehnica (doua centrale termice pe gaz. ,vas acumulare apa rece 1000 l, boiler 300 l grup hidrofor) spalatorie rufe, depozit, vestiar cu grup sanitar, camera de serviciu cu hol, dormiotor si baie; Parter - livingroom cu terasa acoperita si semineu, bucatarie Etaj 1 - 4 camere, fiecare cu dormitor, hol si baiei, trei dinte ele avand balcon; Etaj 2 - 2 camere cu hol, baie, dormitor, una dintre ele avand balcon - dpua spatii depozitare lenjerie si/sau materiale marunte Utilitati"" gaz, curenta,apa,canal, tv/internet prin cablo fibra optica Facilitati- parcare in curte, spatiu exterior amenajat (arbori ornamentali, alei) Vila a fost construita 2004, ca si a functionat in circuitul turistic fiind clasificata la 4 stele. Mobilierul actual, impreuna cu perdelele, se cedeza gratuit cumparatorului, cu exceptia mobilierului din inox si al utilajelor specifice HORECA care nu sunt incluse in pret dar pot fi vandute separat. Casa are geamuri termopan, balustrazi interioare din inox cu mana curenta din stejar, usi interioare stejar, mocheta in camere si pe scari. Vila a fost renovata la sfarsitul anului 2023. Desegniul interior este diferit la fiecare camera. Se poate discuta vanzarea in rate pentru maxim 5 ani, cu 50% avans, dar in acest caz, pretul se majoreaza la 800.000 eur. Garantia platii pretului va fi imobilul cumparat. Indiferent ca destinatia ar fi cea de locuinta sau cea de exploatare in regim hotelier, vila poate fi folosita imediat. Langa aceasta vila, noi mai avem una identica, amplasata pe o suprafata similara de teren, proprietatiile urmand a fi despartite de gard ce se va construi dupa vanzare. Ele au functionat in ansamblu, in domeniul HORECA., activitate la care dorim sa renuntam din cauza dificultatilor in gasirea de personalului de calitate si a mediului legislativ ostil. Va stau oricand la dispozitie pentru detalii si/sau vizionare. . Case de vanzare - Predeal , Case de vanzare - Brasov

Pe site din 18-08-2024
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 504 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Recea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Recea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Recea.

Este Recea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Recea  - 275000 EURO Proprietar 275000 €
Vanzare casa Brasov, Recea - 275000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Se vinde casa finisata in varianta alb: fara usi de interior, fara gresie, fara parchet, fara obiecte sanitare. Suprafata utila: 153.7mp * parter: hol de intrare, birou de lucru, bucatarie, living cu loc de luat masa, acces pe terasa, camera tehnica, baie prevazuta cu dus, wc, chiuveta * etaj: 3 dormitoare, 1 baie prevazuta cu dus, cada, wc, chiuveta dubla, bideu Instalatii: curent, panouri solare 10kw, incalzire in pardoseala (pompa de caldura si apa calda), apa rece+canalizare * accesul din strada principala se face prin curte alaturi de alti 4 vecini, cu drept de servitute * casa face parte dintr-un complex de 4 case unifamiliale, marginite cu gard viu * terasa amenajata cu pardoseala WPC UV exterior * gradina amenajata: plante, gazon, suprafata pietruita In acest moment lucrarile continua. Termen finalizare: 31.12.2025 Case de vanzare - Cristian , Case de vanzare - Brasov

275000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(