Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Iasi, Rediu - 49000 EURO

49000 €  De vanzare
Casa cu teren Horlesti (Rediu), Iasi CASA de Vanzare la iesire din Breazu și intrare in Horlesti. 49.000 euro (teren si casa) negociabil. Casa deosebita, aflata intr-un ansamblu rezidential nou, situat in zona numai de case noi, foarte civilizata, la intrarea in Horlesti, iesire din Breazu, cu doua variante de a ajunge la destinatie: varianta 1 - prin Copou, Breazu, Horlesti; varianta 2 - pe la rond Pacurari-Rediu, Breazu, Horlesti. Casa este destinata unei familii iubitoare de natura si gradina, cu o curte generoasa si o compartimentare optima. Curte totala 500 m2, din care amprenta casei 90 mp, suprafata utila 145 mp. Proprietatea este imprejmuita cu gard din plasa de sarma si stalpi din teava. Livada cu pomi fructiferi ciresi, visini, pruni, pe rod. La parter casa dispune de hol, bucatarie, living 26 mp, camera/dormitor, hol cu iesire in curtea din spate si baie cu cada. Mansarda este izolata si se pot construi 2 dormitoare mari + baie. Accesul catre mansarda se face pe scara din lemn, iar intre etaje s-au folosit grinzi din lemn si izolatie. Casa a fost construita in 2009 cu sistem AMVIC, si reconditionata in 2018, doar parterul. Investitia necesara pentru finalizarea mansardei este de 10.000 euro. Incalzire: panouri radiante, semineu, soba de teracota. Instalatia termica este facuta, cu calorifere din fonta, insa nu este montata centrala termica. Pozitionare deosebita, acces usor catre toate punctele de interes din zona. Accesul la proprietate este pe un drum privat, la doar 70 m de la soseaua asfaltata. Bransament la toate utilitatile, exceptie gazul. Se vinde si cu 1000 mp la 55.000 euro. Contact dl Daniel 0742143442. Accept schimburi.

Pe site din 10-06-2021
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 145 m2
Suprafata teren: 500 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Rediu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Rediu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rediu.

Este Rediu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Iasi, Rediu  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Rediu - 185000 EURO Rediu, Rediu , jud. Iasi

Vanzator Casa pe platoul Marzesti Breazu Casa finalizata in 2020 din caramida cu izolatie de 10cm, acoperis Linda, Tamplaria 5 camere. Casa este pe plan parter+mansarda. La parter avem 1 dormitor, salon cu bucatarie (open space), O baie cu dus, spalatorie si hol. in marsarda avem 3 dormitoare, o baie cu cada, buna hol si acces pod. Teresa este acoperita si mare cat tine casa, iar de pe terasa este acces in bucatarie si in camera centralei unde este si loc special pentru depozitare. Foisor cu cuptor pt Pita si gratar, beci, alarma, camere de supraveghere, porti electrice, podul este accesibil pentru depozitare. Casa este situata intr-o zona superba, cu vecini de calitate intr-un cartier nou plin de tineret.

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(