Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Valcea, Rosiile - 0 EURO

 De vanzare
Daca locuiesti la oras si vrei sa te muti la tara, ai posibilitate de vanzare-cumparare. Casa traditionala cu 3 camere si prispa(poate fi renovata in acelasi mod traditional sau pe acelasi cadastru-intabulare cu aprobare de la primarie pentru( modificare si extindere) constructia oricarei forme de casa dorita), livada de diversi pomi fructiferi in jurul casei, cca 200 din care mai mult de 100 altoiti-diverse soiuri de meri,peri,pruni,gutui,ciresi, caisi,nectarine,nuci,visini, piersici..., peste 400 cuiburi de vita de vie, diversi arbusti fructiferi(coacaz negru si rosu, agris, mur fara ghimpi, goji, smochin, zmeura, capsuni, lonicera, catina,aluni), plante medicinale cultivate, flori cu o gama variata de tipuri(trandafiri, crini, lalele...) , teren pentru gradinarit, porumbei superbi diverse tipuri, posibilitate de crestere iepuri cu fanul din livada, posibilitate de crestere diverse pasari, magazie, cotete... In total 6000metri patrati. Deschidere la drum 50 %, teren neted si o pozitie foarte buna, loc linistit. Vecinii la distanta de cel putin 150 metri. Casa este in Rosiile jud Valcea. Doresc schimb cu locuinta la oras!

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 74
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Rosiile.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Rosiile. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rosiile.

Este Rosiile zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Valcea, Rosiile  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Rosiile - 23000 EURO Rosiile, Rosiile , jud. Valcea

catalin Vand padure in comuna Rosiile Vand padure in suprafata de 23000 mp situata in comuna Rosiile punctul Trestia ( fag 95 % si stejar 5%). amenajament silvic expirat ( aproximativ 500 mc lemn ). padurea are cadastru si carte funciara. latimea este de 50 ml. pret negociabil

23000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(