Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Teleorman, Rosiori de Vede - 69500 EURO

69500 €  De vanzare
Adresa: str. Locotenent Balacescu nr. 27A, mun. Rosiorii de Vede, jud. Teleorman Suprafata teren: 407.35 mp teren curti-constructii Suprafata totala construita 171.76 dintre care: # Constructia C1 (casa veche) 78.59 mp # Constructia C2 (anexa) 17.63 mp # Constructia C3 (casa noua - cea din fotografii) 75.54 cu o suprafata desfasurata de 169.40 mp si suprafata utila de 127.80 mp Suprafata teren liber de constructii 235.59 mp Locuinta C3 a fost construita in anul 2004 avand o structura de rezistenta din beton armat si zidarie din BCA. Este termoizolata la exterior cu polistiren expandat grosime 10 cm. Locuinta a fost inchisa cu tamplarie PVC alba marca REHAU, feronerie G-U si sticla termoizolanta. Casa este acoperita cu tabla ornamentala tip Lindab de culoare albastra. Exteriorul este adus “la gri” lasand posibilitatea oricarui cumparator sa o finiseze dupa bunul plac avand absolut toate muchiile realizate cu profil de colt destinat pentru aceasta aplicatie. Interiorul este finisat in alb exceptie facand baia si bucataria unde avem gresie si faianta 100%. Cele 2 dormitoare si livingul au pardoseala din parchet laminat iar holul avand integral gresie. Usile interioare sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic de culoare alba iar usa de acces este placata cu panel ornamental destinat usilor de acces in imobil. Locuinta este incalzita prin centrala proprie pe gaz avand calorifere corect dimensionate in fiecare incapere. Ca o exceptie, livingul este dotat cu incalzire in pardoseala conectata de asemenea la centrala pe gaz. Locuinta este dotata de asemenea si cu o pivnita spatioasa al carei acces se face direct din casa noua Astfel, interiorul este alcatuit dupa cum urmeaza: La parter avem livingul, baia si bucataria iar la etaj, doua dormitoare, un dressing si o terasa generoasa, inchisa cu vitraje de dimensiuni maxime pe toata inaltimea etajului cu tamplarie PVC alba marca REHAU, feronerie G-U si sticla termoizolanta tripan. Accesul pe terasa se poate face atat din hol cat si direct din dormitorul principal. Imobilul este liber de mobilier, este racordat la toate utilitatile (gaz, curent, apa curenta si canalizare) si este liber de orice sarcini sau datorii. Accesul auto se face din str. Iordan Baluta si cel pietonal din str. Locotenent Balacescu. Obiectul vanzarii il face intreg imobilul mai sus mentionat. Are dreptul de proprietate intabulat si este inscris in circuitul funciar cu nr. Cadastral 495-1180. Imobilul nu a fost scos din circuitul civil in temeiul vreunui act normativ de trecere in proprietate de stat, nu este grevat de sarcini sau servituti, comandamente, ipoteci, si nu face obiectul vreunui litigiu la instantele de judecata. Pretul de vanzare este de 69500 euro si este negociabil. Case de vanzare - Rosiori de Vede , Case de vanzare - Teleorman

Pe site din 11-09-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 128 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Rosiori de Vede.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Rosiori de Vede. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rosiori de Vede.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Teleorman, Rosiori de Vede  - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare casa Teleorman, Rosiori de Vede - 145000 EURO Central, Rosiori de Vede , jud. Teleorman

De vanzare casa in loc. Rosiorii de Vede, jud. Teleroman(punct de reper, str. Cotelici, 5 minute de Judecatoria Rosiori de Vede) Detalii: - teren 1.845 mp - suprafata casa 100 mp - 3 camere, bucatarie, baie, camara, veranda - geamuri si usi termopan, izolata cu polistiren si acoperita cu tencuiala - garaj - pivnita - multiple dependinte, magazii, adaposturi animale - o a doua casa batraneasca (2 camere+ hol mic) - apa curenta, gaze, canalizare, TV cablu+Internet - incalzire: centrala pe gaze - strada aslfaltata, iluminata, vecini linistiti - gradina+pomi fructiferi - un mic solar (6mx3m) Se vinde mobilata, asa cum este in momentul de fata. Pret de vanzare: 145.000 Euro Se poate stabili vizionare cu telefon in prealabil. Va rugam sa sunati numai daca sunteti cu adevarat interesati. Rugam seriozitate! Case de vanzare - Rosiori de Vede , Case de vanzare - Teleorman

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Teleorman, Rosiori de Vede  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Teleorman, Rosiori de Vede - 80000 EURO Central, Rosiori de Vede , jud. Teleorman

Marius Petre vand casa cu livada Rosiori de vede Teleorman Rosiori de Vede Central

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(