Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Gorj, Rovinari - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Proprietate de vanzare 1500mp cu: Casa din caramida cu 3 camere Beci, Subsol pe sub toata casa Casa este racordata la gaze, la curent, electic( cu posibiliatea racordarii la reteaua de apa(conducta trece prin fata curtii) Paturi cu vie cu furci de beton si teava (500kg de vin anual si peste 300Kg in cele mai rele veri) Pomi Fructiferi (Pruni, Corcodusi, Visini, Meri) curtea casei 1100mp(cu cateva paturi de vie + 400mp numai vie Mai multe detalii la telefon.

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1500 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Rovinari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Rovinari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rovinari.

Este Rovinari zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Gorj, Rovinari  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Gorj, Rovinari - 65000 EURO Rovinari, Rovinari , jud. Gorj

Anele Loredana Vand casa in comuna Farcasesti + doua terenuri (intravilan 300 mp si extravilan 600 mp) Vand casa in comuna Farcasesti + doua terenuri (intravilan 300 mp si extravilan 600 mp)Descriere: Vand proprietate privata care dispune de o suprafata de 1000 mp, compusa din doua case, doua anexe, garaj, spatiu verde, pomi fructiferi, vita-de-vie, gradina si solar. Una dintre anexe este desinata depozitarii de lemne si carbune, plus alte materiale. in aceeasi anexa se mai afla si doua spatii destinate cresterii animalelor si inca un spatiu pentru cresterea pasarilor. in curtea imobilului se afla fantana prin intermediul careia se beneficiaza de apa potabila. Pe langa acest fapt proprietatea beneficiaza si de doua pompe care sunt racodate la retea. Aceasta este renovata interior-exterior cu diverse imbunatatiri. Casa este data in minerala, imprejumuita cu gard pe toate partile, stalpii sunt imbracati in piatra decorativa. La intrarea in curte se poate observa o terasa deosebita a carei tavan este din lemn masiv, iar la mansarda casei unde se afla si o terasa exterioara se mai pot construi dormitoare.Imobilul are doua intrari (fata si spate) si este format din doua dormitoare, living, hol, baie, bucatarie si camera unde se alfa centrala. incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei pe lemne si carbune care este racordata la boiler (vara se poate trece pe curent). Unul dintre dormitoare are mobilier nou, iar la celalalt domitor mai necesita anumite finisaje, deoarece este facut de la 0. De asemenea, livingul este renovat si mobilat recent, iar holul dispune de TV. De altfel, baia are toate conditiile necesare (fosa), iar bucataria dispune de mobila noua plus electrocasnice noi: frigider, aragaz, hota telescopica si masina de spalat. Casa se vinde complet mobilata si utilata specific pozelor!! Pretul este 65.000 usor negociabil!!!!Pentru mai multe detalii sunati la nr:

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(