Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Maramures, Rozavlea - 79000 EURO

79000 €  De vanzare
Casa situata in localitatea Rozavlea, zona Maramuresul istoric. Casa are regim de inaltime P + 1 si este construita in anul 1987 cu fundatie din beton, cu pereti portanti din zidarie de boltari, planseu din beton. Casa este amplasata intr-o zona linistita a comunei Rozavlea situata pe o strada laterala drumului principal dar totusi foarte aproape de centru. Utilitati: instalatii de apa, canalizare, electricitate. Incalzirea si apa calda sunt asigurate printr-o centrala termica proprie de motorina / gaz. Suprafata utila a casei fara anexe si garaj este de 250 mp. La parter se afla o sufragerie, o bucatarie, 3 dormitoare si o baie iar la etaj se afla 3 dormitoare, un birou, o baie si o terasa. Finisajele constau din: zugraveli lavabila pereti interiori, tamplarie din lemn la usi si ferestre, pardosele din dusumea in dormitoare si gresie in Bucatarie. Casa mai dispune si de o pivnita. In curte se afla un garaj dublu, o bucatarie de vara si o magazie cu 3 incaperi. Terenul aferent este de 2.282 mp si cuprinde o gradina de zarzavat, o sera metalica cu sticla si o livada cu pomi fructiferi. Casa necesita anumite lucrari de renovare dar are un potential foarte mare fiind ideala pentru locuit prezentand in acelasi timp si potential de transformare in pensiune. CF liber de sarcini si situatie juridica clara. Drumul de acces este asfaltat. Obiective turistice importante in zona: Biserica de lemn de la Rozavlea- Monument istoric din anul 1717 Mocanita Viseu de Sus Manastirea Barsana Memorialul Sighetu Marmatiei Bucura-te de natura in sanul Maramuresului istoric!!!

Pe site din 15-02-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Rozavlea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Rozavlea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rozavlea.

Este Rozavlea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Rozavlea  - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare casa Maramures, Rozavlea - 47000 EURO Rozavlea, Rozavlea , jud. Maramures

Casa este locuibila imediat ,3 camere +baie+bucatarie ,are isolatie interioara ,geamuri termopan si renovata . Cel mai mic pret de pe piata imobiliara. Toate actele in regula. Disponibila imediat. Case de vanzare - Rozavlea , Case de vanzare - Maramures

47000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(