Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Timis, Giarmata-Vii - 163000 EURO

163000 €  De vanzare
Duplex de vanzare Giarmata vii Se ofera spre vanzare duplex spatios situat in Giarmata Vii, pe strada Cocorilor, nr. 8. Giarmata Vii beneficiaza de multiple accese rutiere (dinspre Timisoara prin Padurea Verde via Muzeul Satului, dinspre Dumbravita pe Centura, dinspre Ghiroda, dar si dinspre Timisoara via zona Modern, pe Calea Lugojului). Giarmata Vii este pozitionata excelent fata de Timisoara insa este aproape si de Aeroport, Centura si Autostrada, in acelasi timp, dispunand si de linie permanenta de Autobuz. Duplexul oferit spre vanzare beneficiaza de 150 mp utili, impartiti pe doua nivele, Parter si Etaj. Cu adevarat o casa spatioasa, va invit sa o vizitati pentru a va convinge la fata locului cum va simtiti intr-un living de peste 30 mp cu iesire in curtea interioara. Casa dispune de trei dormitoare, cel matrimonial avand 14 mp cu un dressing adiacent de 8 mp si baie proprie de 6 mp. Bucataria este situata la parter si are peste 20 mp, iar casa beneficiaza in total de trei bai. Locurile de parcare nu sunt o problema, doua masini intra in curtea interioara fara a diminua din spatiul verde. Pentru a vedea compartimentarea casei, nu ezitati sa ma contactati, va pot trimite o plansa. Din punct de vedere tehnic, materialele de rezistenta folosite la constructie au fost caramida de 25 cm Wienerberger Porotherm la pereti, iar zona duplexului adiacent e prevazuta cu perete dublu de caramida si izolatie fonica si termica. Structura de rezistenta pe caramida este legata cu stalpi si centuri de beton armat, iar casa are planseu si fundatii beton armat. Executia a fost supervizata de Inginer Constructor cu experienta si Diriginte de Santier, cu alte cuvinte nu veti avea emotii la un cutremur. Izolatia termica a acoperisului este realizata din cea mai buna vata minerala Rockwool, grosime 25 cm, peste care s-a montat membrana PVC de la Sika, iar la fatade s-a izolat complet, inclusiv atic, cu polistiren de 15 cm grosime. Instalatiile au fost si ele realizate cu materiale de referinta, incalzirea in pardoseala a folosit teava Uponor cu termostate individuale in fiecare camera, iar centrala termica este marca Viessman de 24 kw. Tamplarie PVC Salamander cu garnitura intermediara, usi interioare Porta Doors. Pentru mai multe detalii tehnice nu ezitati sa ma contactati. Utilitati existente: curent trifazat, canalizare si gaz. Reteaua de apa potabila in Giarmata Vii este in extindere, drept urmare casa beneficiaza de un foraj de apa la 80m adancime . Case de vanzare - Giarmata-VII , Case de vanzare - Timis

Pe site din 28-02-2024
Vizualizari 65
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Giarmata-Vii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Giarmata-Vii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giarmata-Vii.

Este Giarmata-Vii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Giarmata-Vii  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa Timis, Giarmata-Vii - 185000 EURO Giarmata-Vii, Giarmata-Vii , jud. Timis

durnea vand casa individuala Vand casa individuala, 120m utili, 560m teren, 3 dormitoare, living spatios, baie de serviciu la parter, baie spatioasa la etaj, mobilata si utilata, 2 aparate aer conditionat, sistem alarma. Centrala proprie, toate utilitatile, foraj in curte, terasa 25m , anexa spatioasa in curte.Se accepta si credit bancar.Pret negociabil.

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Giarmata-Vii  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare casa Timis, Giarmata-Vii - 220000 EURO Giarmata-Vii, Giarmata-Vii , jud. Timis

DANIELA ANDRECA Vand vila Giaramata VII Oferim spre vanzare vila P+ M , Giarmata Vii.Compartimentata astfel ; hol ,4 camere ,bucatarie , baie, centrala termica gaz.Anexa in curteCurte ,gradina 1000 mpLocuinta renovata complet in anul 2008.Pret 200000 eur negociabil.

220000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Giarmata-Vii  - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare casa Timis, Giarmata-Vii - 135000 EURO Giarmata-Vii, Giarmata-Vii , jud. Timis

Va oferim spre vanzare casa tip duplex in localitatea Giarmata Vii- comuna Ghiroda jud Timis- toate utilitatile. Regim de inaltime P+M Suprafata utila : 80 mp+terasa Centrala bosch, garantie 5 ani Tamplarie termopan, cu 3 sticle si insertie de gaz Caramida Porotherm portanta Zugraveli cu vopsea lavabila, calitate culoare alba Incalzire pardoseala Purmo • Izolatie polistiren de 10 cm si densitate de 80 • Imobilul se gaseste amplasat pe strada Luminis, vatra veche a satului, drum asfaltat+ toate utilitatile. Se poate opta pentru 2 sau 3 dormitoare in functie de preferinte si nevoi. Suprafata de teren alocata fiecarui apartament este de 315mp-265 mp teren liber. Case de vanzare - Giarmata-VII , Case de vanzare - Timis

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(