Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 8 camere Sibiu, Saliste - 300000 EURO

300000 €  De vanzare
Casa terminata in 2006,din caramida,izolata termic exterior si interior, structurata pe 3 niveluri( P+E+M), cu curte si livada,deschidere la strada 22 m. Suprafata construita 205 mp; suprafata utila 250 mp Suprafata totala 1000 mp Compunere: 6 dormitoare,6 bai,living,salon pentru servit masa,bucatarie,spatiu tehnic pentru centrala,terasa,pivnita.Toate spatiile mobilate si dotate . Utilitati: apa,canalizare,curent,gaze,telefonie,cablu tv si internet,strada asfaltata. Facilitati: incalzire centrala pe lemne si pe gaz.Casa este dotata cu centrala termica pe lemne tip Candle de 37 kw, centrala pe gaz in condensatie de 37 kw si un termosemineu pe lemne de 25 kw.Instalatie solara pentru apa calda menajera. Curte mare amenajata cu flori,cuptor de paine si zona de gratar in curte,spatii de depozitat lemne Situare: oras Saliste,jud. Sibiu Distante: Sibiu = 20km, Autostrada A1 Bucuresti-Nadlac, iesire la Saliste =3 km,Transalpina incepe in Saliste,Alba-Iulia 40 km, baile Ocna-Sibiului =20 km, Paltinis = 50 km Momentan casa functioneaza ca pensiune turistica Numar bucatarii: 1 , Numar balcoane: 1 , Destinatie: Comercial,De vacanta,Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz,Telefon,Telefon international , Sistem incalzire: Calorifere,Centrala proprie , Acces internet: Cablu,Fibra optica,Wireless , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: PVC , Usa intrare: Lemn,PVC , Izolatii termice: Exterior,Interior , Podele: Gresie,Parchet , Usi interior: Lemn , Pereti: Faianta,Lambriu,Vopsea lavabila , Alte spatii utile: Boxa la subsol m2, Bucatarie: Mobilata,Utilata , Contorizare: Apometre,Contor gaz , Mobilat: Complet , Electrocasnice: Aragaz,Aspirator,Cafetiera,Fier de calcat,Frigider,Hota,Masina de spalat rufe,Masina de spalat vase,TV , Diverse: Semineu , Dotari imobil: Acoperis,Curte,Gradina , Numar nivele: 3 , Locuri parcare: 2 , Structura de rezistenta: caramida , Invelitoare acoperis: Tigla , Front stradal: 22 , Suprafata terenului: 1000,0 m2, Suprafata utila: 250,0 m2, Suprafata construita: 205,0 m2, Numar camere: 8 , Numar bai: 6 , Anul constructiei: 2006 , Incalzire: incalzire centralizata ,

Pe site din 16-01-2024
Vizualizari 52
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 325 m2
Camere: 8

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Saliste.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Saliste. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Saliste.

Este Saliste zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Saliste  - 66000 EURO Proprietar 66000 €
Vanzare casa Sibiu, Saliste - 66000 EURO Saliste, Saliste , jud. Sibiu

Preda Nicolae Proprietar vand urgent casa in Marginimea Sibiului (Saliste) Sibiu Saliste

66000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Saliste  - 39999 EURO Proprietar 39999 €
Vanzare casa Sibiu, Saliste - 39999 EURO Saliste, Saliste , jud. Sibiu

natur festival Casa inceputa in 2017 in Saliste Sibiu Saliste

39999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Saliste  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Sibiu, Saliste - 65000 EURO Saliste, Saliste , jud. Sibiu

Se vinde casa in Saliste. Partea stanga a constructiei este prevazuta cu 3 camere din care una este decomandata, ùn hol + camara, terasa, o pivnita , iar in continuare pe partea stanga se afla un sopron. in constructia din partea dreapta se afla o bucatarie si o camara. Gradina nu este mare. Case de vanzare - Saliste , Case de vanzare - Sibiu

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(