Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Brasov, Sambata de Sus - 38000 EURO

38000 €  De vanzare
4 camere 5 pe 5 dintre care 3 sunt locuibile si mobilate una este noua, un living 10m lungime si 5 latime, baie 3 lungime si 2 latime, si camara 2 pe 2, hol 10 m lungime si 2 latime, doar cele 3 camere sunt locuibile, living,camara,baie,hol sunt construite noi

Pe site din 31-05-2021
Vizualizari 33
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sambata de Sus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sambata de Sus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sambata de Sus.

Este Sambata de Sus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Brasov, Sambata de Sus  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Sambata de Sus - 70000 EURO Sambata de Sus, Sambata de Sus , jud. Brasov

Sofia Demer Casa 3 camere curte si gradina 1500 mp Sambata de Sus Casa este amplasata in centrul satului, langa Primaria Sambata de Sus, beneficiind astfel de facilitatile locale si serviciile comunitare, la aproximativ 10 KM de DN1, la o distanta de 90 km de Municipiul Brasov si 20 km de Municipiul Fagaras. Caracteristici principale: -Suprafata terenului: Acesta casa dispune de un teren generos cu o suprafata de 1500 de metri patrati, punand la dispozitie suficient spatiu pentru a avea o gradina, relaxare in aer liber sau orice proiect de amenajare pe care il aveti in plan. -Tip proprietate: - 3 camere spatioase (din care 2 dormitoare si o sufragerie) - 1 bucatarie - 1 camara - 1 baie - 1 hol luminous in forma de L - 1 pivnita - 1 sura - 1 magazie -Structura: Parter, pod si beci -Suprafata teren: Curtea si gradina are o suprafata de 1500 de metri patrati, oferind suficient spatiu pentru diferite activitati in aer liber -Utilitati: Casa are toate utilitatile necesare, inclusiv apa, canalizare, gaz si energie electrica. -Stare: Se preda cu tot ce contine casa Comuna Sambata de Sus este un sat pitoresc la poalele muntilor Fagaras, cu peisaje naturale impresionante si aer curat de munte. Este renumit pentru frumusetea peisajului sau, care include paduri dese, dealuri verzi si afluenti ai raului Olt care traverseaza zona. Aceasta proprietate este o ocazie ideala pentru cei care cauta sa se stabileasca la tara, sa creeze o gradina minunata sau sa se bucure de linistea si frumusetea mediului rural. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(