Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Cluj, Sannicoara - 83500 EURO

83500 €  De vanzare
Casele sunt situate in Sinnicoara strada Traian Darjan 92 langa pista de planoare intr-un cartier nou si linistit la doar 15 minute de centrul Clujului, intr-o zona fara blocaje in trafic si cu 4 cai de acces catre oras centura Apahida Valcele ,Selgros ,Aeroport ,Blv Muncii. Constructia este realizata astfel:fundatii continue sub ziduri ,zidarie din blocuri ceramice Cemacon,polistiren Austroterm de 10 cm EPS 90,planseu din beton,ferestre Salamander cu 3 foi de sticla(44mm),mansarda izolata cu vata bazaltica Kauf si placat cu OSB acoperis tip sarpanta din lemn cu tigla ceramica Bramac exteriorul este acoperit cu decorativa Kaparol.Sunt dispuse pe 2 nivele parter si mansarda plus pod folosibil pentru depozitare.Se vand finisate la exterior si semifinisate la interior. Au 130 mp construiti si 100 mp utili ,terasa betonata 36 mp,trotuare betonate,teren 380 mp respectiv 450 .Compartimentarea este dispusa astfel:la parter ,living bucatarie baie si camera tehnica iar la etaj 3 dormitoare baie si acces in pod ca si depozit.Utilitati, apa ,curent trifazic ,gaz in curs de aprobare,canalizare.Strada este asfaltata de curand avand si pista de biciclete.

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 130 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sannicoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sannicoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sannicoara.

Este Sannicoara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Sannicoara  - 190000 EURO Proprietar 190000 €
Vanzare casa Cluj, Sannicoara - 190000 EURO Sannicoara, Sannicoara , jud. Cluj

Andreea Bacila Vand casa in Sannicoara Cluj Sannicoara

190000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Sannicoara  - 159500 EURO Proprietar 159500 €
Vanzare casa Cluj, Sannicoara - 159500 EURO Sannicoara, Sannicoara , jud. Cluj

Vand casa in Sannicoara, com. Apahida, - teren drept, - acces foarte usor, strada asfaltata, - toate utilitatile, - pista de biciclete la poarta, - parculete de joaca pentru copii - casa se afla pe strada Aviator Traian Darjan. - Statie de autobuz, M42, la aprox 200m. - pe teren sunt construite 2 case alipite dar cu ziduri separate de o izolatie de 10 cm. Casa are 132 mp utili plus balcon si se afla in constructie, la acoperis, cu aprox 300mp teren. Compartimentarea reusita ofera fiecarui petec de spatiu utilitate maxima! Casa este dispusa PARTER + ETAJ astfel: - Parterul dispune de living spatios cu bucatarie separata, baie, camara sub scari. - Etajul casei dispune de 3 dormitoare, 2 bai si balcon. Ferestrele vor fi Salamander cu 3 sticle. Gardurile de beton si trotuarele vor fi turnate! La pretul de 159.500 euro casa se vinde semi-finisata cu sape turnate, incalzire in pardoseala. Pretul este usor negociabil in functie de modalitatea de plata !! Case de vanzare - Sannicoara , Case de vanzare - Cluj

159500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Sannicoara  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare casa Cluj, Sannicoara - 230000 EURO Sannicoara, Sannicoara , jud. Cluj

Vindem teren cu casa in sat Sannicoara (comuna Apahida, jud. Cluj), strada Scolii: teren in suprafata de 525 mp (front strada 18,03 m), casa familiala cu 2 apartamente, cu regim de inaltime P+1E, realizata pe fundatii din beton, zidarie din caramida, acoperis tip sarpanta, cu invelitoare din tigla. Casa este compusa din: - Apartament 1 la parter alcatuit din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, o camera alimente si hol - Apartament 2 la etaj alcatuit din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, o camera alimente, hol si scara exterioara Fiecare apartament are utilitati proprii (gaz, curent, apa). Imobilul dispune si de pivnita. in ceea ce priveste dreptul de proprietate, documentele sunt in legalitate fiind inscrise in cartea funciara. Case de vanzare - Sannicoara , Case de vanzare - Cluj

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(