Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 1 camere Bihor, Santaul Mare - 34000 EURO

34000 €  De vanzare
Front la strada 24m. Apa este trasa pana in casa. Casa se afla la 50m de strada. Posibilitate curent si gaz. Am avut curent (organizare de santier) dar am renuntat. Casa este in rosu, pe exterior este si izolata cu polistiren de 5 cm. Acoperisul este cu tigla din tabla Lindab (foarte buna calitate). Posibilitate de mansardare. Casa mai are si un garaj dublu (30 mp) la care se poate renunta si face o alta camera. In interior casa este partial tencuita. Instalatia de curent nu este trasa. Peretii sunt din caramida Porotherm. Geamurile sunt termopan Optimedia (culoare golden-oak). Atat in casa cat si in garaj este sapa. Langa casa, in spate, este si un foisor din piatra de rau cu semineu. Toate aceste lucruri se pot vedea si in poze. Este un loc linistit ideal pentru cei care cauta un loc retras departe de galagia si poluarea orasului. Terenul este mare si se poate si parcela. Pretul este negociabil.

Pe site din 02-07-2021
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Santaul Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Santaul Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Santaul Mare.

Este Santaul Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Bihor, Santaul Mare  - 580 EURO lunar Proprietar 580 €
Inchiriere casa Bihor, Santaul Mare - 580 EURO lunar Santaul Mare, Santaul Mare , jud. Bihor

Inchiriez casa P+M, in Santaul Mare, com. Bors - cu toate utilitatile, Internet 4G, incalzire centrala cu gaz (comanda termostat). Casa a fost construita cu caramida de 44 cm si izolatie de 8 cm, pentru a reduce costurile cu incalzirea casei. Design modern, living mare de 52 mp (loc servit masa, bucatarie etc.), 2 bai, 3 dormitoare, dressing, birou, holuri iluminate automat cu senzori de prezenta si de intensitate luminoasa, mobila Alno PREMIUM insula cu hota si bar deschis. Garaj cu usa automata. Fara agentii si fara mesaje, cei interesati sa sune si stabilim o intalnire. -ENGLISH- House for rent - 5 rooms with all utilities, 10 km from Oradea House for rent, in Santaul Mare, Bors - with all utilities, 4G Internet, gas heating (thermostat control). Modern design, large living room of 52 sqm (dining area, kitchen, etc.), 2 bathrooms, 3 bedrooms, dressing room, office, automatically lit hallways with presence and light intensity sensors, Alno PREMIUM island furniture with hood and open bar. Garage with automatic door. Case de inchiriat - Santaul Mare , Case de inchiriat - Bihor

580 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(