Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bihor, Seghiste - 37000 EURO

37000 €  De vanzare
Casa din caramida situata in satul Seghiste, jud. Bihor, cu o suprafata construita de 226 mp (constructia principala) + 121 mp (grajd/sura/anexa 2 camere), total teren 2640 mp. Casa este nelocuita de ani de zile, inca in stare buna, necesita renovare. Casa principala este compusa din: 3 camere, living, baie, camar foarte spatioasa cu scara de intrare in podul casei. Este prevazuta cu 2 intrari, prin doua holuri, unul dinspre poarta mare a casei, iar unul dinspre curte. Camerele sunt foarte spatioase. in continuarea casei vin anexele (pivnita prevazuta cu intrare de afara) in linie dreapta care se termina cu un grajd de animale, de unde incepe constructia in partea stanga cu o sura spatioasa( care face legatura dintre curte si gradina) pentru depozitat, care este prevazuta in stanga si dreapta cu poduri spatioase, apoi urmeaza o anexa cu doua camere cu vedere la gradina. Casa este legata la curent trifazic. Anul precedent a fost adusa conducta de gaz in sat, deci casa va putea fi racordata la conducta. Ca locatie este la doar 2 km distanta de orasul Ştei, la doar 28 km de Vartop, partia de schi , Stana de Vale 49 km, Padis 48 km si la doar 74 km de baile Felix. Case de vanzare - Barzesti , Case de vanzare - Arad

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 98
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Seghiste.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Seghiste. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Seghiste.

Este Seghiste zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Seghiste  - 49500 EURO Proprietar 49500 €
Vanzare casa Bihor, Seghiste - 49500 EURO Seghiste, Seghiste , jud. Bihor

Casa de vanzare Seghiste...suprafata constructie 240 m²...casa are doua nivele ,primul nivel este compus din 2 dormitoare, o baie ,un living cu bucatarie 32m² si un hol....nivelul 2 este compus din 3 dormitoare, o baie , si un living cu bucatarie de 42 m².Acoperis nou ,lemn si ciripa noua (NEXE).Geamuri termopan noi de calitate,cu functie dubla la deschidere.Curentul este trifazic tras pana in casa.Apa ,Gazul se afla la strada.Canalizarea proiect in curs de derulare .Constructia casei plus terenul aferent(gradina) 1042 m².Casa este situata in apropiere de orasul Stei .La 20 km de Beius si la 80 km de Oradea. in apropiere se afla si Partiile de schi Vartop Arieseni(Zona turistica).Acte la zi.Pret negociabil!! TELEFON 0040*******54 Adrian Negrita. Case de vanzare - Seghiste , Case de vanzare - Bihor

49500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(