Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Ialomita, Sarateni - 18000 EURO

18000 €  De vanzare
Vand casa la Sarateni, judetul Ialomita, strada Primaverii, nr. 13, construita din caramida, acoperita cu tabla, compusa din 4 camere, dependinte, anexe gospodaresti, pivnita, pavilion si suprafata de 1197 m², teren curti - constructii, arabil, situata in centrul localitatii, vizavi de parcul si biserica satului. Apa curenta, in curs de canalizare, pomi fructiferi (ciresi, caisi, visini, pruni), vita de vie, capsuni, arbori/arbusti decorativi (brazi, molizi, tei, tuia, arbore de matase, glicina, magnolie, salcami, liliac, iasomie) si alte flori. Statie CFR si acces la autobuz pe soseaua Urziceni-Slobozia. Obiective turistice: lacul Saratuica, manastirile Balaciu (monument istoric) si Sfantul Andrei; ruinele cetatii getice Helis.

Pe site din 18-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1197 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sarateni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sarateni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sarateni.

Este Sarateni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ialomita, Sarateni  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare casa Ialomita, Sarateni - 99000 EURO Sarateni, Sarateni , jud. Ialomita

Se vinde casa la tara, situata in comuna Sarateni, judetul Ialomita. Localitatea se afla situata la aproximativ 1 km distanta de DN2A si este departe de zgomotul produs de traficul de pe aceasta sosea. Casa se afla in centrul comunei, vizavi de biserica si stadion. Terenul este alcatuit din peste 2000 mp, cu deschidere generoasa la drum asfaltat. Curtea este impartita in doua zone, una cu casa, anexele si o mica livada de pomi fructiferi si o zona cu vie si copaci, ideala pentru cultivat legume. Casa este alcatuita din 3 camere, construite din paianta, acoperis de tigla ceramica si este racordata la reteaua de energie electrica, apa si telefon fix/tv/internet. In plus, este anexata si o baie precum si inca o anexa compusa dintr-o camera locuibila si o bucatarie. Casa se vinde mobilata si cu toate elementele aflate in ea. In ambele case exista 3 sobe de teracota, complet functionale si este construita separat si o crama de vin, cu toate cele necesare. Pretul este negociabil. Pentru detalii sau vizionari, va rog sa imi scrieti sau sa ma sunati. Case de vanzare - Sarateni , Case de vanzare - Ialomita

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(