Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Maramures, Sasar - 170000 EURO

170000 €  De vanzare
!!Casa ultracentrala cu 310 m2 utili-subsol,parter,etaj si mansarda- si 301 m2 curte!! !!Complet renovata la standarde ridicate!! !!Acoperis tigla Bramac Alpine cu garantie 100 ani!! !!Casa e din caramida si beton armat cu plasa de fier beton de (3x standard)!! !!Peretii sunt de 50cm,din care 10cm e izolatia!! !!Mansarda ultrafinisata cu lambriu din lemn!! !!Foisor in curte cu electricitate trasa!! !!Pe strada linistita cu sens unic!! !!Pe malul raului Sasar!! !!Gard din fier forjat cu poarta electrica!! !!Se afla la 600m de Piata Libertatii!!

Pe site din 05-01-2024
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 310 m2
Suprafata teren: 301 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sasar.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sasar. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sasar.

Este Sasar zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Sasar  - 85700 EURO Proprietar 85700 €
Vanzare casa Maramures, Sasar - 85700 EURO Sasar, Sasar , jud. Maramures

Noul proiect marca VillaResidence vine cu ideea independentei energetice : - iarna cald si vara racoare - 15 cm vata bazaltica pe fatada - pod incalzit, utilizabil ca mansarda -15 cm peste etaj + 20 cm sub panta, total 35 cm vata bazaltica in acoperis - gradina pentru relaxare - usor de intretinut - economisesti bani - casa izolata conform noului normativ Nzeb - aer curat si proaspat - ventilatie cu recuperate de energie - parcare in fata casei Cu alte cuvinte... totul este gandit ca tu sa te simti intr-adevar acasa. Pentru mai multe detalii si planuri intra pe villaresidence.ro/case-eficiente-energetic-sasar sau la telefon : 07********00. De ce sa alegi sa cumperi de la noi? Suntem ingineri constructori, nu doar dezvoltatori Zeci de ani de experienta Sute de mii de mp construiti Proiecte frumoase Compartimentari de exceptie Clienti multumiti - gasiti pareri in sectiunea recenzii atat pe site-ul nostru cat si pe google Descrierea locuintei : Parter Living: 26 mp Bucatarie: 6 mp Baie: 2 mp Camara: 2,5 mp Hol: 6 mp Etaj Dormitor matrimonial: 13 mp Dressing: 6 mp Baie: 3 mp Balcon: 3 mp Dormitor 2: 16 mp Baie: 3,7 mp Hol: 2 mp Mansarda aprox. 40 mp Case de vanzare - Baia Mare , Case de vanzare - Maramures

85700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(