Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arad, Sebis - 5000 EURO

5000 €  De vanzare
Vind Loc de casa in Sebis cartier Prajesti zona linistita apa curenta canalizare poarta de fier

Pe site din 22-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sebis.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sebis. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sebis.

Este Sebis zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Sebis  - 79900 EURO Proprietar 79900 €
Vanzare casa Arad, Sebis - 79900 EURO Sebis, Sebis , jud. Arad

Vand 2 case intr-o curte, in Sebis,str Oltului,nr 33, legate intre ele cu un alt corp, corp ce include bucatarie de iarna, de vara, baie, hol si fantana. in fata acestui corp este o terasa mare cat constructia. O casa este din anii 1961 iar a doua este din 1985. Este: baie proprie, beci, camari, terasa, colna, anexe, gradina, o curte betonata si alta pentru pasari. Utilitati: Bransament apa curenta, Fantana zidita cu piatra, cu izvor puternic, care prin hidrofor poate fi folosita la instalatia sanitara, Bazin pentru apa pluviala(aduna apa de ploaie de pe case cu supraplin in spatele casei), Curent electric mono si trifazic, 4 porti metalice. Casa de la strada are sructura foarte buna, fundatie pe piatra, peretii de 50 cm grosime, interiorul tencuit cu materiale noi, beci, 4 camere, antreu, camara, toate mobilate, cu teracote, locuibila. Casa din curte este pe fundatie din beton armat, are instalatie electrica noua din cupru, toata tamplaria din lemn, tencuita pe interior si partial pe exterior, sapa inca nu este turnata, urmeaza incalzirea in pardoseala peste care se toarna sapa. Casa se poate mansarda, acoperisul fiind in doua ape, pod foarte mare, liber fara obstacole, peretii au grosimea de ~0,5m, boltari autoclaviati. Acum e prevazuta cu hol, 4 camere, baie, bucatarie, antreu si o colna prin care se trece cu tirul pentru a duce in gradina ingrasamant, lemne, la magazia de la anexe, etc, prevazuta cu camara, camera ptr centrala, antreu. La strada pot fi parcate cel putin 3 masini, in curte si colna(sura)la fel avand ca lungime, latimea casei. Aceasta proprietate are o suprafata de 1080 mp/total. Case de vanzare - Sebis , Case de vanzare - Arad

79900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arad, Sebis  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Arad, Sebis - 85000 EURO Sebis, Sebis , jud. Arad

Pentru detalii telefon 07********98. Casa de vanzare situata in Sebis str. Crisului colt cu str. Vrancei, suprafata totala a terenului 719 m patrati, suprafata construita 112 m patrati, 4 camere, 1 bucatarie, 1 hol, 1 baie, 2 camari. Casa are toate utilitatile curent electric, apa retea si canalizare. Case de vanzare - Sebis , Case de vanzare - Arad

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(