Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Sibiu, Seica Mare - 1 EURO

1 €  De vanzare
Casă Șeica Mare Casa se află în loc. Șeica Mare are o suprafață de 399m2, este compusă din casa, curte si grădină. Este racordata la apa, canal, gaze, electricitate. Mai multe detalii la telefon.

Pe site din 27-08-2019
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1111111 m2
Suprafata teren: 399 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Seica Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Seica Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Seica Mare.

Este Seica Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Seica Mare  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare casa Sibiu, Seica Mare - 12000 EURO Seica Mare, Seica Mare , jud. Sibiu

Se vinde casa veche in Seica Mare, zona centrala, aproximativ 136mp, cu urmatoarele utilitati: - Apa curenta - Gaz - Fantana Casa este o casa batraneasca, pentru mai multe detalii va astept la telefon! Case de vanzare - Seica Mare , Case de vanzare - Sibiu

12000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Sibiu, Seica Mare  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Seica Mare - 50000 EURO Seica Mare, Seica Mare , jud. Sibiu

Cadar Darius Casa in Seica Mare Casa de vanzare !! Adresa imobiliarului este - Seica Mare , Strada Valea Mare , Nr. 46 ,Jud. Sibiu . suprafata utila - 72 mp - caramida suprafata trenului - 200 mp curte - 800 mp gradina compartimentarea casei - 3 camere - 1 bucatarie - 1 camara - 1 baie Casa dispune de - Gaz - Apa - Curent - Canalizare stradala Utilitati si dotari - bucataria partial mobilata si partial utilata. - usi interioare din lemn - contorizare - apometre , contor gaz , contor curent electric . Finisajele interioare - pereti - vopsea lavabila si faianta . - pardoseala - parchet , gresie . - geamuri - lemn si obloane Numar contact - 0743613049

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa de vanzare Seica Mare 284 mpu 5 camere curte gradina anexa Agentie - 0 comision - exclusivitate 170000 €
Casa de vanzare Seica Mare 284 mpu 5 camere curte gradina anexa Seica Mare, Seica Mare , jud. Sibiu

EXCLUSIVITATEA- COMISION 0 Casa de vanzare in Seica Mare la strada principala. Suprafata toatala a terenului este de 818 mp: -Gradina: 250 mp; -Curte: 230; -Terase: 55 mp si 30 mp; -Anexa: 90 mp; -Garaj: 12 mp; -Grajd: 12 mp. Casa are o suprafata utila de 284 mpu si ca regim de inaltime este S+P+1. La parter are o bucatarie mobilata si utilata si are o camara pentru depozitare de 30 mp. Accesul la etaj se face din curte printr-un hol de 17 mp. Din hol se intra in prima camera, a treia camera, a cincea si in baie. Din camera 1 se face accesul in camera 2, iar din camera 3 se face accesul in camera 4. Casa se vinde mobilata si utilata. Utilitati: curent electric, apa, gaz, canalizare, cablu TV, fibra optica, acces internet, centrala proprie si calorifere, centrala pe lemne, soba teracota. Finisaje: vopsea lavabila, faianta, lambriu, parchet, gresie, ferestre PVC, termopan si tripan, ferestre lemn, rulouri aluminiu, usa intrare metal si usi de interior din lemn, acoperis din tigla. Dotari: pivnita, spatiu depozitare, wc serviciu, anexe, contor curent, contor gaz, apometru, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, TV si sistem de alarma. La subsol se gaseste un spatiu comercial de 40 mp si inca un spatiu comercial de 85 de mp se gaseste si la parterul casei. Ambele avand terase separate. Curtea este pavata cu pavele, iar acoperisul este din tigla. Pe toate suprafetele casei, anexei si grajdului avem pod. Pret: 170.000€ Cod ofertă / ID: P20349 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Seica Mare, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

170000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(