Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Sibiu, Seica Mica - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Casa este situata în com. Seica Mică, jud. Sibiu, la nr. 56, acces usor pe drum prospat asfaltat. Suprafața construită aprox. 120 mp. Total suprafata teren+casa 1600 mp. Este compusă din 3 camere, hol, bucătărie, baie, beci pe toata suprafata casei și garaj+dependințe. Încalzirea este pe bază de centrala termică pe gaz și sobe de teracotă. Dispune de puț propriu în diametru de 110 cm, adânc de 6 m, instalația de apă este pe bază de hidrofor, geamuri termopane, parchet, gresie, faianță, are cadastru, intabulare si certificat energetic în regulă + se vinde cu tot cu mobilierul existent. Preț negociabil 39 000 €. Tel.0761654424. Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: P , Suprafata terenului: 1600,0 m2, Suprafata utila: 120,0 m2, Suprafata construita: 120,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 1900 , Incalzire: centrala proprie ,

Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 51
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 130 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Seica Mica.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Seica Mica. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Seica Mica.

Este Seica Mica zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(