Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Sibiu, Sibiel - 49000 EURO

49000 €  De vanzare
Vand casa de locuit la rosu Vand casa de vacanta la rosu, intabulata, in marginimea Sibiului, sat Sibiel compusa din 4 camere, 1 living, 3 bai, 1 balcon, terasa, 1100mp. Stalpul de curent este in fata casei, restul utilitatilor sunt pana la pod. Pentru mai multe informatii va astept la numarul de telefon atasat mai jos.

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 250 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiel.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiel. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiel.

Este Sibiel zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Sibiel  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Sibiu, Sibiel - 95000 EURO Sibiel, Sibiel , jud. Sibiu

PRIVAT : Casa in Sibiel, compusa din 2 dormitoare 4x4 mp, living 6x6 mp, bucatarie si baie, 2432mp teren, magazie de lemne, 2 terase etc... casa este construita in 2014 din caramida , cu geamuri termopan de aluminiu, izolata. Gradina plina de pomi fructiferi. Exclus agentii, suntem proprietari! Sau posilitate schimb cu apartament 3 camere in Sibiu. Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Sibiel , Case de vanzare - Sibiu

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMISION 0! Casa individuala cu teren de 960 mp in Sibiel Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
COMISION 0! Casa individuala cu teren de 960 mp in Sibiel Sibiel, Sibiel , jud. Sibiu

EXCLUSIVITATE! Bine ai venit intr-o oaza de liniste si frumsete montana! Aceasta casa unica, situata intr-o zona de munte superba, este inconjurata de privelisti spectaculoase, aer curat si liniste. Casa este situata in Sibiel, judetul Sibiu, la 19,8 km mai exact de oras, aproximativ 20 de minute de mers cu masina.  Casa este amplasata pe un teren cu suprafata de 960 mp, din care liber sunt 750 mp, iar suprafata utila a casei este de 220 mp, fiind compartimentata astfel: ~ Demisol: doua spatii pentru depozitare; ~ Parter: living extrem de spatios cu iesire direct pe terasa, baie cu geam de aerisire si cada, o zona de dining, bucatarie complet mobilata si utilata, debara, iar in exterior avem o bucatarie de vara si o filigorie cu o zona de grill; ~ Mansarda: un hol din care avem acces in cele 4 dormitoare, o baie cu geam de aerisire si cada si un balcon cu o priveliste absolut superba; ~ Pod pentru depozitare. Casa are o orientare mixta, astfel beneficieaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei. Suprafata generoasa a terenului ofera suficient spatiu pentru gradinarit, relaxare in aer liber sau chiar amenajarea unei piscine pentru a te racorii in zilele calduroase de vara. Casa se vinde complet mobilata si utilata, fiind perfecta atat pentru o familie care doreste sa se mute intr-o zona superba aproape de munte, dar in acelasi timp este potrivita pentru investitie, fiind o zona extrem de cautata pentru turisti, dar si pentru a inchiria integral casa pentru diferite evenimente. Pret: 185.000€ Cod ofertă / ID: P20377 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiel, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(